Facebook

Fremad kamp efterfølges af træningskamp mod Vendsyssel

99ad2e819badb3faf49babf911ea900a.jpg
06-10-2015

Af Thomas Jansen

Der har været lavvande hvad point angår hos den blå bølge i de seneste kampe og i Aarhus Fremad blev der desværre ikke ændret på det.

Her endte det, trods en føring, med et 1-4 nederlag. Et nederlag der ikke mindst ramte grundet en udvisning allerede i 1. halvleg. Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard ærgrer sig over, hvad der måske var en tynd udvisning, men erkender samtidig at det er holdet selv, som har bragt sig i den situation, det befinder sig i.

- De to gule kort, som ender med at reducerer os til ti mand, falder efter min mening på et tyndt grundlag. Med elleve mand havde vi godt fat i dem og jeg tror vi kunne have fået sejren, hvis ikke vi var blevet reduceret. Det var lang tid at spille med ti mand, men samtidig ser vi ikke gode ud ved de mål de scorer. Det første de får, kommer de for let til. Der er flere ting, udover udvisningen, der ikke går vores vej, men det følger nogle gange med den situation vi er i lige nu, fortæller Langagergaard og understreger;

- Vi skal huske på, at det er os selv, som har bragt os i denne situation og det er også os selv som skal bringe os ud af den. Vores pointhøst er ikke tilfredsstillende og vi er tvunget til sejr i weekenden, hvis vi skal holde fast i chancen for en top fire placering. Får vi det, så har vi også alle chancer, men det hænger sammen med at de andre hold også har haft svært ved trække fra.

Nu gælder det Kolding IF lørdag, og netop Kolding IF er et af de hold Jammerbugt FC skal slås med om den sidste af de fire topplaceringer. I Kolding gik det ikke efter planen tidligere på sæsonen, men betyder intet lørdag, hvor sejr er kravet.

- Den kamp skal vindes, ellers knækker den for os. Det er en finale, understreger cheftræneren bestemt inden han gør holdet klar til træningskamp tirsdag, hvor tingene skal testes mod Vendsyssel FF.

- Vendsyssel spurgte om vi var interesseret i en kamp og det takkede vi ja til. Jeg synes det er en god mulighed for at få nogle spillere, der har brug for det, i kamp. Selvom vi ikke kan være tilfredse med det overordnede billede, så er der positive ting i denne sæson. Vi bliver mere og mere sammenspillet efter en del ændringer i sommers og vi har flere af vores egne unge spillere med på holdet. Spillere som gør det godt. Så der er pile der peger i den rigtige retning, og tirsdag er en mulighed for at lægge mere på. For nu skal sejrene i hus, forklarer Frode Langagergaard.

Træningskampen mod Vendsyssel FF spilles tirsdag d. 6. oktober kl. 17.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena