Facebook

Fremad kom, så og sejrede

Simon_Enevoldsen_2.jpg
21-04-2011

(Arkiv: Simon Enevoldsen undskylder til fans for sin miserable indsats)

 

Blokhus FC   -   Aarhus Fremad   0-3  (0-1)

0-1 Lennart Kruse  43. min

0-2 Nicholas Gottfredsen  50. min

0-3 Peter Rask Jensen  65. min

 

Tilskuere: 569

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Mads Severinsen, Micky Malling

Angreb: Nickolaj Thomsen

 

På bænken: René Bech, Jacob Vestergaard, Hans Jacob Nørgaard, Søren Reese, Simon Rosenqvist

 

Af Torben Pedersen

Det blev fuldstændig som forventet. En topkamp med intensitet og fight, og ikke ret mange chancer. Kampens dommer havde en travl dag, med advarsler og frispark, for der blev kæmpet som i en rigtig topkamp. Men flot var spillet ikke. Det var to hold der havde respekt for hinanden. Og set efter kampen, ikke meget positivt at skrive hjem om.

Aarhus Fremad startede bedst, men efter et lille kvarter fik Blokhus FC bedre fat. Det blev dog ikke til nogen nævneværdige chancer, men blot indlæg i feltet, som ofte manglede adresse.

Set over hele opgøret kunne topbraget være endt uden mål, og det fandtes der én forklaring på. Vi tog her på hjemmesiden, Blokhus FCs målmand Simon Enevoldsen til side for en lille stund, så han selv kunne forklarer situationerne i kampen, som kostede dyrt:

 - Jamen det var en intens topkamp, uden de store chancer. Kampen burde være sluttet med 0-0, men så havde vi jo mig på mål i dag. Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige. Det er virkelig træls overfor holdet, at have stået så ringe. Jeg kan aldrig mindes, jeg har lavet så mange fejl i én kamp, fortæller en ærlig Simon Enevoldsen.

Kan du prøve at fortælle lidt om situationerne, der giver målene:

 - Det første mål de scorer direkte på frispark, er sådan et "Ronaldo-spark" som knækker lige foran mig. Jeg ville bokse til den, men den var modbydelig og knækkede, men jeg burde have nok have taget den.

 - 2-0 målet er jeg også lidt træt af. Her står muren heller ikke optimal, for bolden ryger igennem de to yderste spillere. Bolden sidder nede ved stolpen, og jeg ser den sent, men jeg skulle jo bare have bokset den til siden. Den tager jeg også på min kappe.

 - Og det tredje mål er noget lort. Jeg starter med at råbe "Jeg har", hvorefter Damgaard også råber noget, og så misforstår vi hinanden. Men her skal jeg som keeper jo bare komme med alt hvad jeg har. Det var for åndsvagt et mål at give væk, slutter Simon Enevoldsen, der dog efter at have sundet sig lidt yderligere, også sagde følgende:

 - Jeg vil gerne have du skriver følgende fra mig: Jeg vil gerne undskylde over for holdet, og ikke mindst alle fans og folk på stadion i dag. Jeg lover hvis jeg står på mandag (Ude mod Middelfart red.), så vil jeg leverer igen!. Undskyld.

Sådan lød de sidste nedbøjede ord, fra en målmand, som havde en dag, han sent glemmer, men som sikkert også vil styrke ham på sigt. Man lærer som bekendt af sine fejl. Og sidst men ikke mindst: Stor respekt for Simon, der tager sine fejl på sin kappe som en mand! Respekt herfra, og op på hesten igen.

 

Topkamp eller ej - Niveauet ikke prangende!

 

Der er gudskelov en god mulighed for hurtig revanche til Blokhus FC, når holdet allerede på mandag, 2. påskedag, skal til Middelfart og spille. Jeg sidder stadig med fornemmelsen af, at Fremad fortjent vandt, uden tvivl. Men ingen af holdene imponerede mig torsdag, eller spillede som oprykningskandidater. Det var en ægte 0-0 kamp, som også burde være endt sådan.

Eneste positive ting der var at melde om: Var at Søren Kusk under VIP-arrangementet før kampen, afslørede sin forlængelse med Blokhus FC. Læs mere om den gode nyhed andetsteds på hjemmesiden.

Og så var det også kampen i denne sæson, der blev den første, hvor Blokhus FC gik fra banen, uden at have scoret.

Med andre ord: Vi tager revanche på mandag! God påske...