Facebook

Fremtidens forår

Ungdomsspillere_samling.jpg
13-06-2012

Af Thomas Jansen

Mens det for Blokhus FC’s divisionshold har været et mildt sagt hårdt forår, så har det for Blokhus FC’s fremtid, nemlig talentholdende, været et flot forår.

Således har der været fuld fart på udviklingen og fremskridtene kan spores på de unge hold. Det kan Blokhus FC’s talentansvarlige Bo Zinck, der netop er forfremmet til cheftræner for divisionsmandskabet bevidne.

- Vi er endnu ikke ved vejs ende af sæsonen for vores ungdomshold, men jeg tør alligevel godt allerede nu slå fast, at vi ved sæsonevalueringen vil være tilfredse med forårets forløb, fortæller Bo Zinck.

Grundlaget for Blokhus FC’s talentansvarliges positive blik på sæsonen skal findes i overvejende gode resultater, men endnu vigtigere gode træninger og god udvikling, hvilket er fokus på netop talentholdende.

- Selvom resultaterne har været overvejende gode på ungdomsfronten, så er det ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at vi har oplevet gode træninger, en god træningsturnering og heraf rigtig god udvikling. Vi har fået opbygget et elitemiljø, som vi nu skal holde fast i og videreudvikle fremadrettet, forklarer Bo Zinck.

Selvom resultaterne ikke altid er det vigtigste, så betyder de naturligvis meget, og hos Blokhus FC U17 er der grund til glæde på den front. U17 er nemlig placeret i toppen af tabellen og er med kun to runder tilbage godt på vej til at vinde deres A-række. Senest blev det til en 1-0 sejr ude over LKB Gistrup og der før 3-0 hjemme over AaB.

Du kan læse U17 træner René Olsens kampreferater fra disse og øvrige kampe ved at klikke her.

Hos U19, som spiller i Mesterrække 1, har resultaterne været mere svingende, men præstationerne har dog været mere lovende end tabellen umiddelbart viser. Seneste runde bød dog på en lussing fra rækkens tophold Skive IK, men runden der før præsterede Blokhus FC U19 en toppræstation mod AaB i en kamp, hvor den blå måtte nøjes med en uafgjort 3-3 selv om sejren ville have været ganske fortjent.

Du kan læse U19 træner Kristian Vestergaard Nielsens kampreferater fra disse og øvrige kampe ved at klikke her.