Facebook

Friske kræfter til den blå bølge

Thomas_Nicklas_Oliver_Web.jpg
Thomas, Nicklas og Oliver.
03-02-2016

Af Thomas Jansen

Det såkaldte transfervindue lukkede i for denne gang ved midnatstid, natten til tirsdag, og her blev sidste forstærkning tilføjet den blå bølge.

Jammerbugt FC har benyttet vinterpausen til at sikre sig, at størstedelen af den nuværende trup står klar til at kæmpe når forårets afgørende kampe begynder. Derfor er der kun få ændringer forud for forårssæsonen. Målmand Mikkel Møller og midtbanespiller Daniel Moth har i vinterpausen sagt farvel til den blå trøje, mens rutinerede Martin Pedersen har skiftet positionen i den bagerste kæde ud med en plads på trænerbænken.

- Vi har måtte sige farvel til Mikkel og Daniel, som begge har været gode for klubben på og uden for banen i den tid de har repræsenteret Jammerbugt FC. De skal begge have en stor tak for indsatsen i den blå trøje, og de ønskes held og lykke fremover, lyder det fra Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, som ikke kun har skulle sige farvel, men også god dag.

Der er nemlig kommet enkelte nye ansigter til henover vinteren. Fra Vendsyssel FF er hentet en stærk trio, som styrker Jammerbugt FC truppen på flere pladser. Thomas Hansen, Oliver Helledie og Nicklas Sørensen, hvoraf sidstnævnte også var i Jammerbugt FC i efteråret på en lejeaftale, er nu klar til at tørne ud for den blå bølge. Det glæder naturligvis Frode Langagergaard.

- Vi forventer os meget af de tre og jeg ved de også forventer meget af os. Thomas er rutineret, men stadig ung. Han har spillet mange divisionskampe i både 1. og 2. division, og han bliver et godt bindeled til vores offensiv. Han er en god forstærkning, ligesom Oliver også er. Oliver er en ung og alsidig offensivspiller, som er stor og stærk. Han kan udvikle sig meget i den kommende tid og har potentiale til at blive en rigtig god spiller for os, forklarer Frode Langagergaard, der også glæder sig over at Nicklas Sørensen har vekslet den midlertidige lejeaftale til en permanent aftale med Jammerbugt FC.

- Nicklas er et stort talent og han har brug for at finde ro og spille kontinuerligt. Han kender os godt og vi kender ham, så hvis han kan bygge videre på det niveau han viste i efteråret, så bliver der masser af spilletid og så bliver Nicklas rigtig god, vurderer cheftræneren.

Udover den nævnte trio, bød transfervinduets sidste dag også på en forstærkning. Her rettede AaB nemlig kontakt til Jammerbugt FC og præsenterede muligheden for en få tilknyttet Viktor Ahlmann på en lejeaftale.

- Det var en god mulighed for os, som pludselig opstod. Viktor Ahlmann er et godt supplement til truppen. Han er en hurtig og teknisk dygtig spiller, som bidrager til, at vi nu har en stærk offensiv med mange muligheder. Vi glæder os til at have Viktor ombord her i foråret, understreger Frode Langagergaard, som alt i alt er godt tilfreds med sin trup til de kommende forårskampe.

- Jeg er helt sikkert tilfreds med vores trup. Vi har en god balance, et godt sammenhold og vi føler os klar til de udfordringer der kommer. Det er tydeligt til træning, hvor vi har både godt humør og et godt niveau, slutter Langagergaard inden der skal nogle kilometer i benene.