Facebook

Frode Langagergard bliver ny cheftræner

FrodeL-profil.jpg
22-05-2015

Af Thomas Jansen

Det bliver nuværende assistenttræner Frode Langagergaard, som fra den nye sæson skal stå i spidsen for Jammerbugt FC’s 2. Divisionsmandskab.

I forbindelse med fredagens hjemmesejr over Brabrand, kunne Jammerbugt FC således meddele, at der allerede nu er fundet en afløser for Bo Zinck, som har valgt at fortsætte trænerkarrieren i Thisted FC fra 1. juli.

- Vi er glade for at det allerede nu er lykkes os at få en aftale på plads med vores nye cheftræner. Det giver noget ro til at få tingene kørt sikkert i stilling til den nye sæson. At valget er faldet på Frode mener vi er ganske naturligt. Frodes kendskab til klubben og spillertruppen samt tilknytning til området, kombineret med Frodes kompetencer og menneskelige egenskaber gør, at han er det helt rette valg for os til den nye sæson, forklarer Jammerbugt FC’s bestyrelsesformand Jesper Rom Knudsen, som i første omgang har lavet en 2-årig aftale med den nye cheftræner.

For Frode Langagergaard selv var betænkningstiden heller ikke lang. Han ser frem til at tage hul på en ny sæson med den blå bølge.

- Jeg glæder mig til at arbejde videre med spillerne. Det har været en rigtig god første tid sammen med Bo, som jeg har fået en fantastisk venskab med, og nu bliver det spændende at føre det arbejde videre. Det var jo herfra klubben, at jeg i sin tid blev sendt videre ud i fodboldverdenen, så det er skønt at være tilbage. Jeg kender mange her og har endda spillet med flere af fædrene til de spillere jeg nu skal være træner for. Det glæder jeg mig rigtigt meget til, fortæller Jammerbugt FC’s kommende cheftræner, som allerede så småt tager fat på sin nye rolle i indeværende sæsons sidste tre kampe.

Jammerbugt FC slog i øvrigt Brabrand sikkert med 3-0 i dagens kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena.