Facebook

Fuld fart på fremtiden

U19_traener.jpg
13-04-2012

Af Thomas Jansen

Blokhus FC Ungdom har i denne uge taget hul på forårssæsonen, og mens U17 startede flot med en 1-0 sejr, så kan U19 ikke vente med også at jagte de tre point.

En lang forberedelsesperiode er nu langt om længe over og det gælder igen kampen om point for Blokhus FC Ungdom. For Blokhus FC U19 gælder det i foråret Mesterrække 1 efter en flot andenplads i efteråret. Her kommer modstanderne til at hedde FC Djursland, AaB, Skive IK, Skovbakken IK og Silkeborg IF.

- Målsætningen for foråret er at komme i top 3. Dette er på ingen måde urealistisk, hvis vi kan undgå skader og dermed stille med næsten samme hold hver gang, lyder vurderingen forud fra sæsonstart fra U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen.

Siden efteråret har U19 holdet sagt farvel til Simon Blond og Simon Kiilerich, som har søgt nye udfordringer, mens Rasmus Risum til gengæld er kommet til fra AaB. Derudover er det værd at bemærke, at Søren Reese er langtidsskadet, mens Jonas KC og Peter Eriksen er ved at være klar efter skader. Træner Kristian Vestergaard Nielsen ser et stort potentiale i sit unge mandskab, hvor også flere U17 spillere står på spring.

- Når alle spillere er klar, ser holdet rigtig spændende ud og kan helt sikkert blande sig i toppen af rækken. Fra U17 truppen træner der fast fire spillere med hos U19. Alle har de deltaget i træningskampene og gør store fremskridt, så hvem ved, måske der bliver debut til disse unge talenter på U19 holdet i løbet af foråret, fortæller U19 træneren.

Første opgave for Blokhus FC U19 er hjemme lørdag d. 14. april kl. 14:30, hvor FC Djursland kommer på besøg.

Udover U19’s Mesterrække 1 kan foråret også komme til at byde på andre udfordringer for de unge drenge.

- Ved siden af den centrale turnering, deltager Blokhus FC også i U21 turneringen, hvor holdet har spillet sig op i U21A. Her er modstanderne Viby IF og Skive IK. Jeg håber og tror, at der er enkelte U19 spillere, der kan gøre sig gældende på dette hold, men der er hård kamp om pladserne på dette meget talentfulde hold, forsikrer Kristian Vestergaard Nielsen inden der opfordres til at komme på lægterne når de unge spillere tager hul på foråret.

- Jeg håber på, at den trofaste opbakning til U19’s hjemmekampe fortsætter her i foråret. Der bliver spillet mange spændende kampe her i foråret på Jetsmark Stadion, så kom og støt de unge talentfulde spillere, slutter ungdomstræneren, ikke kun med henvisning til U19 holdets egne kampe, men også U21 og U17, hvoraf sidstnævnte som sagt tog hul på sæsonen i torsdags med en flot 1-0 sejr. Det kan der læses meget mere om her på blokhusfc.dk inden for de kommende dage.