Facebook

Fuldt fokus rettet mod Middelfart

Zinck.jpg
17-04-2015

Af Thomas Jansen

Det er igen tid til en sprød grillpølse, en kold fadøl, en omgang god divisionsbold og forhåbentlig nye tre point når den blå bølge lørdag igen ruller ind over Sparekassen Vendsyssel Arena.

Her brager den ind i Middelfart som tager turen til Jammerbugten i håb om revanche efter det sidste møde endte med en sejr på hele 6-0 til Jammerbugt FC. Storsejren og det faktum at der er 11 hold og 22 point mellem Middelfart på 15. pladsen og Jammerbugt FC på 3. pladsen, får imidlertid ikke Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck til at slappe af forud for kampen.

- En ny dag. En ny kamp. Vi har i foråret hentet 10 af 12 mulige point og det vi gjort ved at holde fuldt fokus på den næste kamp, og kun den kamp. I denne række, hvor hver eneste hold har kvalitet, der er det kun den næste kamp der gælder. Mister man fokus, mister man point, understreger Zinck og fortsætter;

- Derfor er det så afgørende at man er der på dagen. Det har vi været i de første kampe og det skal vi også være lørdag mod Middelfart. For selvom stillingen viser at Middelfart ligger placeret i bunden af tabellen, så skal vi op imod et godt hold. Middelfart har hentet en række nye spillere, profiler i 2. Division, og de har en ny træner ved roret. Så det er et godt hold, og efter min mening er det overraskende at de ligger hvor de gør.

Middelfart har da også kun tabt til topholdet Marienlyst i forårets første fire kampe, hvor det også er blevet til en sejr og to uafgjorte. I Jammerbugt FC lejren har man imidlertid tænkt sig at ride videre på bølgen, som indtil videre har givet tre sejre og en uafgjort.

- Vi har respekt for Middelfart og vi ved der venter os en svær opgave. Derfor skal vi være klar når fløjten lyder. Det føler vi også vi er. Vi har forberedt os godt og har spillere tilbage fra karantæne, så vi har stort set hele truppen at sætte hold ud fra. Samtidig har vi vores gode resultater på hjemmebane med i bagagen, og det giver os en enorm tro på tingene her på eget græs, forklarer Jammerbugt FC cheftræneren, som håber der er flere gode oplevelser i vente for hjemmepublikummet på Sparekassen Vendsyssel Arena.

- Vi har formået at score en del mål her i foråret og jeg håber det kan lokke lidt flere tilskuere på stadion lørdag og fremover. Jeg håber naturligvis også, at vi kan blive ved med at underholde og score mål. Det vigtigste er dog at vi vinder, og med en sejr lørdag mener jeg vi for alvor cementerer vores status som et tophold. De tre point er med andre ord vigtige for at opnå den topplacering vi gerne vil sikre os.

Der er med andre ord grund til at stå tidligt op for at være klar. Det gælder i øvrigt alle der lægger vejen forbi Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 18. april. Denne gang kick off nemlig allerede kl. 13.00.