Facebook

Fy for Søren en start!..

Kusk_1.jpg
14-09-2011

(Foto: Søren Kusk bekymret efter 18 min. og stilling 3-0 til VBK)

 

Vejle Boldklub Kolding   -   Blokhus FC   5-0  (3-0)

1-0 Steffen Kielstrup  8. min

2-0 Mikael Rynell  10. min (str.)

3-0 Steffen Kielstrup  18. min

4-0 Jacob "Taz" Sørensen  47. min

5-0 Andreas Albers  80. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Marc Pedersen, Simon Rosenqvist

Midtbane: Mads Severinsen, Rasmus Østenkær, Peter Tranberg, Casper Røjkjær, Dustin Corea

Angreb: Jeppe Østenkær

 

På bænken: Andreas Larsen, Kristian Glyø, Søren Reese, Malthe Nygaard, Nickolaj Thomsen, Christoffer Hansen.

 

Af Torben Pedersen

Ja overskriften siger det hele. Av for Søren (Kusk) en start i Vejle. Bagude med 3-0 efter 18 minutter. Så kan det kun gå op af bakke. Samtidig 3 dumme mål på så kort tid. To hjørnespark der lignede hinanden på en prik, og som begge ramte en umarkeret Steffen Kielstrup, der scorede begge gange.

Imellem anførens to kasser, udnyttede hjemmeholdet også et straffespark, da svenske Mikael Rynell kom på tavlen. Som var den kamp nærmest ude af billedet, før stadionuret havde rundet 20 minutter.

Holdet formåede dog at holde stand frem til pausen, og det gav lidt opmundring, både for spillere og ikke mindst en bekymret cheftræner.

 

Mareridt forsatte efter pausen

 

Bedst som holdet var kommet fra pause, og havde fået snakket nogle ting igennem, gik det galt igen. Kun 2 minutter inde i 2. Halvleg var VBK onde igen. Først en fremragende aflevering til Jacob "Taz" Sørensen, som den tidligere AaBer behandlede flot. Han udnyttede hans enorme hurtighed, og satte både forsvar, og rundede Enevoldsen i målet, og øgede til 4-0.

Påny fik holdet rejst sig, og ikke bare faldt opgivende sammen. Men på trods af det, så fik Vejle Boldklub Kolding puttet en sidst pind på tavlen, da Andreas Albers kom først på et godt indlæg, og scorede til slutresultatet 5-0 i det 80. minut.

 

Kusk: Det kunne være blevet værre...

 

Cheftræner Søren Kusk var selvsagt ikke særlig tilfreds efter lussingen i Vejle, men samtidig kunne han også blot konstaterer, at Vejle var bedst og formåede at presse Blokhus FC, så meget at det kostede fra start:

 - Det kunne være blevet værre, sagde Søren Kusk til Kanalsport efter kampen, hvor også den nye midtbanemand Casper Røjkjær tilføjede:

 - Efter deres 3 hurtige mål, blir vi nød til at gå ned og være mere kompakte, for at de ikke render os over ende alt for hurtigt.

 

Se reaktionerne fra begge lejre her:

Søren Kusks reaktion

Casper Røjkjærs reaktion

VBK reaktioner:

Steffen Kielstrups reaktion

VBK-træner Nicolai Waels reaktion