Facebook

Glad og tilfreds Sead vil bygge på efter sejr over lokalrivaler

Sead_Gavranovic2.jpg
30-03-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s offensivspiller, Sead Gavranovic, gjorde med en scoring og et oplæg sit til at de blåblusede hev sejren i land over Thisted FC lørdag…

Sead, som selv har spillet i netop Thisted FC, var derfor også mere end godt tilfreds efter 4-1 sejren, som sendte Jammerbugt FC op på en 3. plads i tabellen. Det var dog i højere grad holdets præstation, frem for sin egen, der fyldte mest hos Sead efter premieresejren.

- Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp. Det var ikke nødvendigvis smukt, men derimod var det efter gameplanen, forklarer Sead, Jammerbugt FC’s 10’er, som følte sit hold gav sig fuldt ud og fik belønning for det.

- Vi vidste det ville blive en rigtig svær første kamp, hvor banen ville drille og vinden også spillede ind. Thisted er et rigtig godt hold, og det afgørende blev måske, at vi ville det lige en tand mere end dem på dagen, vurderer Sead, der er ikke er i tvivl om sejrens betydning.

- Sejren betyder ufatteligt meget for os. Vi får den start vi havde drømt om, og derudover overhaler vi tilmed  to hold, så vi nu er nummer 3. Med denne start vil vi nu fokusere på at bygge på for hver eneste kamp. Gør vi det skal vi nok få masser af point og sejre.

Sejren har været et selvtillidsboost for det unge mandskab, og det er et sundt et af slagsen lader det til. Respekten for modstanderen og viljen til hårdt arbejde er således intakt hos Sead og co.

- Det er vigtigt at få med, at det kræver en masse ydmyghed og hårdt arbejde at fastholde de gode resultater. Det er værdier jeg ikke er i tvivl om vi besidder, men det er svært at måle vores styrke basseret på en kamp. Sejren gør dog at holdene vil have en hvis respekt for os og det er derfor op til os selv at vise, at vi fortjener den. Det gør vi ved at være klar i hver eneste kamp. Er vi det, ser jeg os som et hold, der slå alle i denne række, slutter Sead Gavranovic.

De næste der skal overvindes er rækkens nummer 14, Varde IF, som byder indenfor Skærtorsdag kl. 15.00.