Facebook

Glædelig jul og godt nytår

Julen_2012.jpg
24-12-2012

Vi nærmer os afslutningen af 2012, et år som for Blokhus FC har budt på store sportslige udfordringer, hvor vi efter et hårdt men spændende eventyr i 1. division igen har skullet finde fodfæste i 2. division. Det har også været et år, som har budt på stor sportslig udvikling, hvor vores ungdom og talentafdeling har skabt utroligt flotte resultater, mens vores unge divisionshold med nyt trænerteam kan overvintre i top 5 efter at have vist lovende takter for den nye sæson.

Uden for banen er udfordringerne også store, men det samme er udviklingen. Vi arbejder således hele tiden på at forbedre os og tilpasse os, så vi bedst muligt imødekommer de udfordringer hverdagen byder. Flere tiltag er i støbeskeen og 2013 vil helt sikkert byde på nye spændende koncepter og aktiviteter fra Blokhus FC.

Vi er meget taknemmelig for alt den opbakning vi har oplevet i 2012. For spillerne og for klubben i det hele taget, betyder den alt. Derfor skal der her hvor vi så småt nærmer os årets udgang lyde en stor tak til alle, samarbejdspartnere, 12. Mænd, tilskuere, frivillige og øvrige for den opbakning I har vist Blokhus FC i løbet af året. Sammen gør vi en forskel!

Med håbet om at vi alle også i det nye år må stå skulder ved skulder når den blå bølge ruller, ønsker Blokhus FC en rigtig glædelig jul og et godt nytår – vi ses i 2013!