Facebook

Glenn Schreiber ser lyst på fremtiden

Glenn_Schreiber_profil.jpg
30-08-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Blokhusfc.dk retter fortsat fokus på klubbens nye spillere og denne gang gælder det vores nye venstre back og kant Glenn Schreiber.

Glenn bliver blandt andet spurgt ind til sine personlige styrker samt hvad han ser frem til i den nye sæson.

Hvad laver du ved siden af fodbolden?

Jeg går på HHX i Aalborg, hvor jeg er på 3. år. Her går jeg på marketinglinjen.

Hvor er du opvokset?

Jeg er opvokset i Rønnede på sjælland.

I hvilke klubber har du tidligere spillet?

Jeg startede i en alder af seks år i Rønnede, hvor jeg var indtil jeg i 12-13 års alderen skiftede til Herfølge. Herefter skete der så det, at jeg da jeg var 16 år tog springet til AaB, hvor jeg så har været indtil nu, hvor jeg er startet her oppe i Blokhus FC.

Hvad er dine personlige styrker og svagheder og hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?

Ja, det er jo så et af de sværere spørgsmål… Tja, det må vel være, at jeg er forudseende i mit spil, og at jeg har en meget fornuftig spilforståelse.

Hvad ser du mest frem til ved den nye sæson?

Først og fremmest bliver det spændende, at se hvad vi kan udrette. Derudover skal vi forsøge at bygge flere lag på i vores spil, og jeg tror nok det skal blive godt når vi først har spillet mere sammen. Ingen tvivl om at vi nok skal få et meget fornuftigt efterår, men jeg tror helt bestemt vi bliver endnu bedre i foråret 2013 når vi så har spillet en del mere sammen. 

Det var alt hvad vi havde for denne gang men følg med i de kommende dage, hvor vi sætter fokus på flere af de nytilkomne spillere.