Facebook

God 2. halvleg gav et point i Århus

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
17-04-2014


Af Thomas Jansen

Sonny Jakobsen var på pletten på ny, da Jammerbugt FC hentede et point med hjem fra Riisvangen Stadion i Århus.

Der er tradition for nogle tætte og intense kampe når Aarhus Fremad og Jammerbugt FC mødes, og denne Skærtorsdag var ingen undtagelse.  Her  var det nemlig endnu engang en lige kamp, hvor der blev givet og taget i begge ender.

Hjemmeholdet Aarhus Fremad kom bedst ud af de første 45 minutter, hvor århusianerne havde bedst fat om kampen, og hvor de lige efter kampen havde rundet sin halve time bragte sig i front 1-0. Stillingen holdte til pausen, men i 2. halvleg fik Jammerbugt FC meget bedre greb om begivenhederne  og kunne efter en times spil bringe balance i regnskabet med udligningen til 1-1. Som det var tilfældet mod Thisted FC i sidste kamp, har det på ny Sonny Jakobsen, som sendte bolden det sidste stykke ind over målstregen. 1-1 stod det, ganske fortjent, og derved blev det til kampens sidste fløjt var fløjtet.

- Rent spillemæssigt leverer vi en dårlig 1. halvleg, men derimod var det rigtig godt i 2. halvleg, hvor vi viser hvor gode vi er med bolden. Trods vi igen må leve med svære betingelser på grund af dårlige vejrforhold, så mener jeg faktisk det var en ganske seværdig kamp at overvære. Begge hold forsøgte virkelig at spille i dag, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck umiddelbart efter det ene point var kommet i hus.

Jammerbugt FC’s scoring blev som sagt sat ind af nummer 9, Sonny Jakobsen, der efter en times spil blev spillet fri i en omstillingssituation, og efter et par gode træk, sendte bolden ind ved den ene stolpe.  Der før havde Aarhus Fremad bragt sig i front på et mål, der efter cheftræner Zincks vurdering, var et af de i den mere tvivlsomme kategori.

- Vi går forkert af en lang bold, men efterfølgende mener jeg helt klart, at deres spiller tager bolden videre med hånden. Det bliver dog ikke dømt, og  det er ikke godt, for de bringer sig foran i den situation, beretter Bo Zinck, som trods denne episode, mener der var tale om et fair resultat.

- De er mere nærgående end os mod slutningen af kampen, men bedømt over alle 90 minutter, mener jeg at uafgjort er et fair resultat. Det er et svært sted at spille og derfor et godt point for os, slutter Zinck inden han ser frem mod næste udfordring, som hedder Næsby hjemme allerede nu på mandag d. 21. april.

- Vi skal tage vores præstation fra 2. halvleg med os videre til Næsby kampen, mens 1. halvleg ikke er noget at gemme på. Men alt i alt flere positive elementer, som vi ser frem til at bygge videre på mod Næsby om nogle dage.

Jammerbugt FC - Næsby fløjtes igang mandag d. 21. april kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Aarhus Fremad - Jammerbugt FC: 1-1 (1-0)
31' 1-0 Peter Rask Jensen, Aarhus Fremad
60' 1-1 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC