Facebook

God 4-0 sejr i årets fjerde træningskamp

Ahlmann_paa_pletten.jpg
Ahlmann koncentreret og klar til at sparke straffesparket i nettet.
24-02-2017

Af Thomas Jansen

Torsdag aften var Jammerbugt FC atter i aktion i bestræbelserne på at ramme den rette for, når sæsonen skydes i gang om en lille måneds tid.

Denne gang bestod testen af AaB’s Danmarksserie hold, et ungt mandskab med god teknik og masser af fart i støvlerne. Selvom de bolsjestribede leverede en frisk og energifyldt start, fik Jammerbugt FC dog forholdsvist hurtigt tag om kampen og ende som sikre vindere med en fin 4-0 sejr som resultat.

Der var rokeret lidt på nogle pladser til aftenens kamp og det tog da også de 11 startende Jammerbugt FC spillere de første 5-10 minutter af opgøret at finde sig helt rette inden for kridtstregerne. Det gav de lynhurtige og angrebsivrige AaB spillere nogle gode fremstød i kampens indledning. Men som minutter gik, fik de blåblusede divisionsspillere mere og mere kontrol over begivenhederne og efter den halve time, blev de voksende overtag vekslet til en 1-0 føring.

Målet kom efter en fin aktion af Nicklas Sørensen, som ved baglinjen fik driblet sig fri og fra en spids vinkel sendte bolden i mål.

Små fem minutter før pausen blev den føring fortjent udbygget, da Michael Nielsen blev nedlagt i feltet og Viktor Ahlmann på det efterfølgende straffespark scorede sikkert.

Således stod det 2-0 ved pausen, der i det kolde vejr ikke varede mange minutter, inden anden halvleg blev fløjtet i gang. Her fortsatte Jammerbugt FC sin dominans og det blev belønnet med yderligere to scoringer i de sidste 45 minutter. Først var det på ny Viktor Ahlmann som var på pletten, dog ikke straffesparkspletten denne gang. Derimod headede angriberen flot bolden i nettet efter mindst lige så flot forarbejde af Victor Rafael og Nicklas Sørensen. Dermed stod det 3-0 og efterfølgende bølgede Jammerbugt FC angrebene med jævne mellemrum frem mod AaB målet. Der var med andre ord optræk til flere mål og efter flere nærgående forsøg, heriblandt et enkelt på stolpen, blev sejren slået fast i sidste minut med 4-0 af Søren Vendelbo Pedersen, der tæt under mål prikkede bolden over stregen efter en hurtig friskparkskombination.

Således var endnu et sikkert skridt taget mod sæsonpremieren. Vejen er fortsat lang, inden døren til 2. division på ny sparkes ind. Der venter masser af træningspas og flere træningskampe forude. Den næste af slagen er programsat til fredag d. 3. marts hjemme mod divisionskollegaerne fra Vejgaard B.