Facebook

God indsats i sidste test

IMG_0507.jpg
11-03-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillede lørdag middag forberedelsernes sidste træningskamp, da formen blev finpudset mod Thisted FC.

I fint forårsvejr og i hyggelige omgivelser på Ingstrup Stadion testede de to nordjyske divisionshold formen en sidste gang, inden alvoren sætter ind i kommende weekend.

At premieren nærmer skinnede igennem i de 90 minutters fodbold, som bød på en kamp med masser af energi, tempo og fine præstationer. Det resulterede i en meget jævnbyrdig kamp, hvor Thisted FC med en enkelt scoring trak det længste strå ved sidste fløjt.  Thisteds 1-0 sejr kom i hus på et frisparksmål af den tidligere Jammerbugt FC angriber, Sonny Jakobsen, som ramte netmaskerne kort inde i anden halvleg.

Udover scoringen tillod Jammerbugt FC ikke Thisted FC mange chancer og dem der var, tog Anders Hegaard sig flot af i Jammerbugt målet. Selv tilspillede Jammerbugt FC sig også enkelte chancer. Tættest på kom Viktor Ahlmann efter et godt angreb i første halvleg og Nicklas Sørensen, der i sidste minut af anden halvleg var tæt på at kopiere brormand på modstandernes hold, men læderet  prellede af på stolpen efter et fint frispark.

Trods nederlaget kunne Jammerbugt FC være tilfredse med indsatsen og holdet virker klar til kick off på forårssæsonen om få dage.

- Jeg synes det var en god kamp og en god sidste test. Det er selvfølgelig ærgerligt, at de får scoret, men alt i alt spiller vi lige op med et hold, der skal spille oprykningsspil til 1. Division, og det kan vi være tilfredse med. Det eneste minus for os er, at der i første kamp venter os en på mange måder anden udfordring. I dag var vi på græs i en kamp, hvor vi blev testet på fysikken og i HIK skal vi på kunstgræs mod et hold, der formentlig udfordrer os på andre parametre. Men vi føler os klar og vi glæder os, forsikrer Lars Justesen, cheftræner i Jammerbugt FC.

Næste gang fløjten lyder er der tre point på spil. Det er lørdag d. 18. marts i Hellerup, hvor HIK inviterer ind til forårets første divisionsdyst.