Facebook

God sejr i sidste test

BuffiTraening.jpg
Buffi scorede, sammen med Haucke, Jammerbugt FC's mål i 2-1 sejren over Brabrand.
21-03-2015

Af Thomas Jansen

Fredagens generalprøve gav godt afsæt forud for forårspremieren den kommende lørdag. Brabrand blev nemlig slået med 2-1.

Brabrand er normalt ellers ikke ligefrem en ønskemodstander. Her er lidt flere ærgerlige nederlag sæsoner tilbage. Men det afskrækkede ikke Jammerbugt FC trænerteamet fra at planlægge netop Brabrand som den sidste test og sidste mulighed for at give selvtilliden et boost. Netop dette, ikke at sprænge over hvor gærdet er lavest, virker til at have været et meget bevidst tema for hele forberedelsesperioden for Jammerbugt FC. Her har man ikke bare løbet de ekstra kilometer, man har også gerne taget turen de ekstra kilometer for at sikre sig en hård testmodstander.

Derfor virkede Brabrand også som den helt rigtige afslutning på et langt forberedelsesforløb, og det blev som ventet en hård omgang, hvor der skulle kæmpes på en svær græsbane, der indbød mere til hårdt arbejde end til poleret fodbold.

Men hårdt arbejde skræmmer ikke de unge Jammerbugt FC spillere, og efter 90 minutters fight, kunne de puste ud som velfortjente vindere. 2-1 lød slutresultatet i Jammerbugt FC’s favør, og det var de to tilbagevendte spillere, Emil Haucke og Christoffer Hansen, som stod for målene.

- Det var ganske tilfredsstillende i dag. På en svær bane blev der gået til den med en god indstilling, og Brabrand har vel kun den ene chance de scorer på til sidst, lød den umiddelbare vurdering fra Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som kunne glæde sig over sit hold nettede to gode mål.

Inden Brabrand reducerede efter et hjørnespark mod slutningen af kampen, havde Emil Haucke i 1. halvleg, på et fint hovedstødsoplæg fra Sonny Jakobsen, gjort det til 1-0 med et flot skud i modsatte krog. I 2. halvleg fordoblede Christoffer Hansen denne føring efter at have erobret bolden højt på banen, afdriblet forsvaret og sendt bolden i nettet.

Dette var naturligvis til glæde for Bo Zinck og det øvrige trænerteam, men i det hele taget var det glædeligt over hele linjen efter sidste test.

- Det er altid dejligt at vinde den sidste træningskamp inden det går løs, og at det lykkedes selvom vi lod nogle spillere sidde over med småskavanker, lover også godt for truppens styrke. Vi klarer os også gennem kampen uden skader, så nu er vi klar til en sidste og lidt mere rolig sidste træningsuge. I det hele taget føler vi os klar til at komme i gang. Det er altid svært at vurdere helt præcist hvor vi står i forhold til vores modstandere, men vi glæder os og er tilfredse med hvordan forberedelserne er forløbet, forklarer Bo Zinck, som sender sine drenge i kamp mod Thisted FC lørdag d. 28. marts kl. 15.00 til sæsondebut.