Facebook

God sejr over Thisted FC inden premieren

VictorAhlmannOgBold.jpg
Victor Ahlmann havde styr på den lille runde lørdag mod Thisted FC.
13-03-2016

Af Thomas Jansen

Lørdag spillede Jammerbugt FC forberedelsernes sidste træningskamp. Det skete på Ingstrup Stadion, hvor Thisted FC ligeledes finpudsede formen en sidste gang.

Det blev en lige dyst, hvor Jammerbugt FC viste sig skarpest foran mål og dermed trak sig sejrrigt ud af kampen med 2-0.

- Vi er helt sikkert godt tilfreds med præstationen i dag. Det var en god sejr mod et godt mandskab, men det var også en lige kamp, hvor vi viste os bedst foran mål, lød Frode Langagergaards evaluering efter kampen.

Han kunne med god grund også være tilfreds med et opløftende resultat og ikke mindst to mål af den nye Victor Ahlmann, der er på lån fra AaB.

Det første af de to mål var lidt af en perle, men på ingen måde tilfældigt. Det blev således 1-0 efter pausen på et fremragende langskud.

- Thisted forsvaret bakker og bakker, og vi havde før kampen talt om, at Victor skulle prøve fra distancen. Han har gjort det flere gange til træning, hvor han skyder et kraftfuldt og knækkende skud. Derfor var det også dejligt at se det lykkes i dag, fortalte cheftræneren, som kunne glæde sig over endnu et mål fra Victor Ahlmann.

Denne gang var distancen knapt så lang. Det var nemlig fra 11 meter pletten. Et godt Jammerbugt angreb, hvor Nicklas Sørensen, Michael Nielsen og Thomas ”Kuhn” Hansen sørgede for at sætte Thisted forsvaret ud af spil med flotte kombinationer, endte hos Christoffer ”Buffi” Hansen, som efterfølgende blev nedlagt i feltet. Straffesparket tog Victor Ahlmann sig som sagt af. 2-0. Game over.

- Selvom vi er rigtig glade for sejren, så hjælper det ikke at løber med armene over hovedet og så går ud og taber premieren. Vi skal have armene ned og benene på jorden. Spiller vi samme spil mod B93 næste weekend, så vil jeg mene der er gode chancer for at få et godt resultat. Vi føler os klar og vi glæder os, slår Langagergaard slutteligt fast.

Og nu ventetiden da også snart ovre. Tiden er inde. Lørdag d. 19. marts kl. 15.00 ruller den blå bølge igen for fuld kraft på Sparekassen Vendsyssel Arena. Sæt kryds i kalenderen, læg vinterhandskerne på hylden og kom ud og bak holdet op til en god start i et spændende forår. Skulder mod skulder når den blå bølge ruller!