Facebook

God start for U17

Brian_Robs_Nielsen.jpg
17-08-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U17 sørgede med en 2-0 sejr over Aabybro i weekenden for at Blokhus FC på alle fronter kom godt fra land i den nye sæson.

Det var en sejr som kom i hus efter en god indsats af det unge mandskab og derfor var det også en tilfreds ny Blokhus FC U17 træner, Brian ”Robs” Nielsen, efter kampen.

- Det var en god start på sæsonen for os. Første halvleg startede dog noget nervøst og det virkede som om at spillernes spændingsniveau var for højt. Vi lavede alt for mange fejlafleveringer og Aabybro bed godt fra sig. Efter 15-20 minutter inde i første halvleg får vi lidt bedre fat og vi kommer frem til et par chancer, men vi fik desværre ikke scoret på nogle af dem, forklarer U17 træneren, som måtte se sine drenge gå til pausen med 0-0. Efter pausen kom der dog gang i scoringerne og de tre point blev spillet hjem på flot vis.

- Anden halvleg sætter vi os tungt på og vi presser Aabybro godt i bund. Det giver et par kontra chancer til Aabybro, men vores sikre sidste skanse i målet, Daniel Hovalt, finder et par gode redninger frem. Efter ca. 20 minutter af anden halvleg kommer målet. Det er Mikkel Holm som får scoret til 1-0 i sin debutkamp. Målet gjorde at vi fik løsnet mere op og 10 minutter senere afgør Christian Guldager kampen med til 2-0, fortæller Brian ”Robs” Nielsen.

Allerede i aften onsdag skal Blokhus FC U17 i kamp igen når der skal spilles pokalkamp mod Aalborg Chang på hjemmebane, mens næste turneringskamp er fredag aften på udebane mod SVIF.

Blokhus FC U17 trup til kampen:
Daniel Hovalt, Nicolaj Hyldgaard, Simon Jensen, Jonas Bjørn, Augustin Akena, Mads Larsen, Anders Rosengren, Jacob Kobberrød, Nichlas Michaelsen, Frederik Brander, Mikkel Holm, Christian Guldager, Daniel Christoffersen og Christoffer Leth.