Facebook

God test mod Aarhus Fremad

Ruben.jpg
28-07-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillede sin anden træningskamp på tre dage, da det onsdag aften blev til et snævert nederlag på 1-2 ude mod divisionskollegaerne Aarhus Fremad.

Aarhus Fremad, der i sidste sæson var med i oprykningsspillet og som også kan regnes blandt favoritterne i den kommende sæson, udgjorde en god test for Jammerbugt FC. Selvom det ikke blev til sejr, var det en på mange måder positiv oplevelse, som gav masser af svar i Jammerbugt lejren.

Det var Ruben Winther som sørgede for Jammerbugt FC’s mål, der blev sat ind efter en dødbold. Udover scoringen var der mange andre positive aspekter at tage med videre i forberedelserne.

- Det var en god kamp mod en god modstander og vi blev testet godt af, hvilket jo er det primære formål på nuværende stadie, fortæller Bo Zinck, der kunne se sit hold bringe sig i front og efterfølgende have chancer til flere mål, inden Aarhus Fremad sendte sig tilbage i kampen med to scoringer.

- Efter vi har haft flere gode muligheder, får de en lidt tilfældig scoring, men så scorer de også et godt mål, skal det siges. Jeg synes alt i alt, at vi kan tage meget positiv med os videre. Der var noget, som virkede og andet, som ikke gjorde. Men i sidste ende blev vi meget klogere på os selv og hvor vi står. Vi lærte en masse af denne kamp, og ikke mindst var det godt at se, at den ærgerrighed vi ønsker i vores spil, helt sikkert var til at få øje på. Så jeg er fortrøstningsfuld og vi fortsætter det gode arbejde. Det er den lange bane, vi arbejder på og det fortsætter vi med, understreger Bo Zinck, der trods to kampe på tre dage også kan se frem til en travl weekend, hvor den står på adventure race og overnatning i det fri, inden sidste træningskamp spilles lørdag kl. 11.00 på hjemmebane mod Nørresundby FB.