Facebook

God træningsturnering for talenter

BFC_U21_-_BFC_Cup.jpg
Blokhus FC U21 får instrukser i pausen af kampen mod Thisted FC U19. En kamp der sluttede med en Blokhus FC sejr på 2-0.
06-03-2012

Af Thomas Jansen

Det var en flok trætte, men tilfredse talentspillere og trænere der søndag aften kunne pakke sammen efter en hård og intens træningsweekend med Blokhus FC Cup.

Fra fredag d. 2. marts til søndag d. 4. marts blev der for tredje gang afholdt Blokhus FC Cup på anlægget ved Jetsmark IF, og endnu en gang var der, i den efterfølgende evaluering, tilfredshed med forløb og udbytte.

- Vi fik set alle spillere i aktion, og fik også set spillerne når de er presset med færre kræfter, som er en naturlig følge efter en lang weekend, fortæller Blokhus FC talent- og turneringsansvarlig Bo Zinck som fik besvaret en lang række spørgsmål om sine unge talenter.

- Vi har kunnet arbejde på de små detaljer med holdene. Derudover har vi fået holdt spillersamtaler med de fleste spillere og holder samtaler med resten her i ugen.

Det var ikke kun spillerne der var i fokus i løbet af weekenden, også trænerne benyttede lejligheden til at sparre med hinanden.

- I vores ungdomstrænerteam i Blokhus FC har vi i løbet af weekenden haft nogle rigtig gode snakke, men også trænerne imellem på tværs af de deltagende klubber, har der været en meget god dialog, fremhæver Bo Zinck og tilføjer, at også dommerne og deres talentgruppe, med gode indsatser, gjorde sit til at skabe de optimale rammer for Blokhus FC Cup.

Weekenden bød dog ikke kun på hård træning og testkampe for de unge spillere. Der blev også tid til at spillerne fik hygget sig sammen undervejs.

- Det var alt i alt en fremragende weekend med masser af fodbold og socialt sammenværd. Tre gange er Blokhus FC Cup nu blevet afholdt og igen synes jeg, at tingene klappede fint og jeg håber næste år bliver mindst ligeså godt, lyder det fra Bo Zinck, som runder af med at sende et par roser til de frivillige, der sørgede for mad på bordet undervejs.

- Maden var rigtigt god, og det er takket være et stort arbejde af Jetsmark IF. Denne gang med Bettina Guldager i spidsen. Ligeledes var der en stor og god hjælp fra forældrene, blandt andet ved servering.

Blokhus FC Cup resultater

Fredag
Thisted FC - Blokhus FC: 0-2
Marienlyst - FC Djursland: 0-4

Lørdag
Blokhus FC – Marienlyst: 1-0
Thisted FC - FC Djursland: 4-0

Søndag
Thisted FC – Marienlyst: 4-1
Blokhus FC - FC Djursland: 6-1