Facebook

God U21 kamp, men ingen point

Bo_Zinck_-_2011.jpg
26-04-2012

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U21 spillede mandag sin første forårskamp. Det gjorde de hjemme mod Viby IF, hvor der var mange positive aspekter, men ingen point.

Tre store fejl i kampens første 22 minutter afgjorde reelt U21 kampen mellem Blokhus FC og Viby IF til sidstnævntes fordel. Således stod det 0-3 til gæsterne halvvejs inde i første halvleg af en kamp som ellers blev domineret af Blokhus FC. Inden pausen lykkedes det da også at reducere til 1-3 ved Dustin Corea på straffespark, og efter pausen blev der reduceret yderligere til 2-3 af Semiu Oladiti. Men mere end det blev det ikke til trods det at chancerne var til både udligning og sejr.

- Vi spiller en rigtig god kamp, hvor vi både er spillemæssigt og chancemæssigt overlegen. Det er rigtig positivt og på U21 er dette altså det vigtigste, selvom vi naturligvis helst vinder vores fodboldkampe. Det var en god U21 kamp på højt niveau, som desværre blev afgjort til modstandernes fordel ved at vi var for uskarpe i vores afslutninger, fortæller U21 ansvarlige Bo Zinck, der kunne glæde sig over at kampen på andre områder end resultatet var særdeles positiv.

- Rent udviklingsmæssigt var det også en god kamp, idet holdet bestod af spillere fra både Divisionen, Serie 1 og U19, mens også U17 var repræsenteret med en enkelt spiller. Generelt bevæger mange spillere sig i den rigtige retning, vurderer talenttræneren.

Næste hjemmekamp for U21 er mandag d. 30. april kl. 18.00, hvor det gælder Skive IK på hjemmebane.