Facebook

Gode resultater for Blokhus FC Ungdom

Rene_Olsen_-_U17.jpg
U17 træner Rene Olsen kan glæde sig over fire point i de seneste to kampe.
02-05-2012

Af Thomas Jansen

Syv point i alt er det blevet til de seneste dage for Blokhus FC Ungdom, hvor både Blokhus FC U17 og U21 har været i kamp.

Blokhus FC U17 spillede torsdag d. 26. april uafgjort 2-2 ude mod AaB og mandag d. 30. april blev det til hele 5-0 hjemme over LKB / Gistrup. Samme mandag kunne U21 også trække sig sejrrigt ud af en hjemmekamp, hvor det blev til 2-1 over Skive IK.

Med fire point de i to kampe kravlede Blokhus FC U17 op på førstepladsen i tabellen, og det var derfor også en tilfreds U17 træner René Olsen, der efterfølgende kunne gøre status.

- Mod AaB er vi meget spilstyrende og er fortjent foran 2-1 med chancer til både 3-1 og 4-1. Derfor er det også trist, at AaB får udlignet sidst i kampen, men alt i alt en positiv oplevelse, selvom vi måtte nøjes med det ene point, fortæller René Olsen, der til gengæld fik fuld pointhøst mod LKB / Gistrup.

- Her spiller vi igen en god kamp, og faktisk er spillet blevet bedre og bedre fra kamp til kamp. De var os fysisk overlegne, men efter en lidt usikker start, får vi vores hurtige pasningsspil til at køre, og så får vi overtaget i kampen, forklarer U17 træneren, som især glædet sig over kampens første mål af Mikkel Holm (foto).

 - Holm står for dagens detalje, da han efter 20 minutter udplacerer modstanderens målmand med et utroligt flot mål. Holm modtager bolden uden for feltet og ser roligt op, hvorefter han med et velplaceret inderside-spark scorer helt ude ved den ene opstander.

Hos U21 træner Bo Zinck var begejstringen imidlertid knap så tydelig efter sit holds sejr over Skive IK.

- Det er den dårligste U21 kamp jeg længe har oplevet. Vores mål hver gang på U21 er at spille godt og være spilstyrende. Det var vi ikke denne gang, og derfor er jeg skuffet selvom vi vinder, forklarede Bo Zinck, som efter nederlaget til Viby i forrige kamp var mere tilfreds, da spillet i denne kamp var langt mere tilfredsstillende.

 

Kampreferater

Du kan læse kampreferater fra de tre omtalte kamp ved at klikke på nedenstående links.

AaB - Blokhus FC U17: 2-2

Blokhus FC U17 - LKB / Gistrup: 5-0

Blokhus FC U21 - Skive IK: 2-1

 

Blokhus FC Ungdoms kommende kampe

Torsdag d. 3. maj kl. 19.00
Blokhus FC U17 – Gug B

Lørdag d. 5. maj kl. 14.30
Blokhus FC U19 – Skovbakken IK

Mandag d. 7. maj kl. 19.00
Skive IK – Blokhus FC U21