Facebook

Gode takter hos U19 inden topkamp

DSC_0023.JPG
03-05-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19 har fået en fin start på sæsonen og senest blev det til en flot sejr over Hjørring IF. Nu gælder det Hobro IK…

Hobro IK har hentet maksimumpoint indtil videre denne sæson, og indtager derfor førstepladsen i rækken, men også Jammerbugt FC’s talenter har vist gode takter tidligt i sæsonen.

Jammerbugt FC U19 har indtaget en foreløbig andenplads efter sæsonens tre første runder i Mesterrække 1. Senest blev det til en flot 2-0 sejr ude over Hjørring IF efter en præstation, hvor der grund til tilfredshed.

- Vi spillede en super kamp, hvor alle mand var klar fra start. Vi kom foran efter 30 minutter ved Simon Jensen, og i 2. Halvleg blev det 2-0 ved Christoffer Leth. Det var en kamp, hvor vi stod godt på banen, så Hjørring kom aldrig ind i kampen. En rigtig god indsats af os, fortæller U19 træner Tommy Pedersen, som sammen med sine unge talenter også har sejret  over Skovbakken med 1-0, mens der måtte indkasseres et nederlag ude til Skive IK med 1-2.

Nu gælder det sæsonens fjerde kamp lørdag d. 3. maj kl. 11.00 på hjemmebane, hvor der altså venter en særdeles interessant kamp mod Hobro IK.