Facebook

Gode takter trods nederlag

JFC-VFF1.jpg
Det var en test dyst mellem Jammerbugt FC og Vendsyssel FF. (Fotos: Flemming Dahl Jensen)
07-03-2015

Af Thomas Jansen

Lørdag middag testede Jammerbugt FC formen af mod det sæsonklare 1. Divisionsmandskab Vendsyssel FF. En tæt dyst endte med et 0-3 nederlag til de blå.

Jammerbugt FC bed ellers godt fra sig og skabte de chancer der skulle til, men den sidste skarphed manglede foran mål. Omvendt var det for dagens modstander, Vendsyssel FF, som med sæsonstart om under en uge var længere fremme i sine forberedelser. Måske derfor viste de sig nemlig mere træfsikre foran mål. Vi skulle dog helt hen til kort før pausefløjtet inden bolden lå i nettet. Inden da havde blandt andre hjemvendte Buffi, hvemvendt fra netop Vendsyssel FF, haft en stor mulighed. Det havde Vendsyssel dog også, og de kunne gå til pausen med en snæver føring på 1-0 efter en tæt 1. halvleg.

Tæt var det også i pausen, men det var i klubhuset på Ingstrup Stadion, hvor kampen blev spillet. Her blev der langet franske hotdogs, kolde øl og varm kaffe over disken i et rassende tempo. Der var nemlig et rigtigt fint fremmøde til kampen, trods det ellers kolde vejr.

Det fortsatte med at være tæt efter pausen, men selvom Jammerbugt FC på flere parametre spillede lige op med sin modstander, så var det Vendsyssel FF, som i sidste ende slog sejren fast med to mål i 2. halvleg. Nederlaget ærgrede naturligvis Jammerbugt FC lejren, men det var de mange positive elementer i præstationen som blev taget med videre.

- Der var rigtig mange gode ting i dag. Vi mangler flere spillere, men det bliver en meget lige affære, opsummerer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck og supplerer;

- Vi får skabt det vi skal for at score mod et hold som Vendsyssel, og dem skal vi selvfølgelig udnytte hvis vi skal have et resultat. Men det er positivt vi kommer frem til chancerne og vi så også rigtigt fornuftige ud i duelspillet, ligesom vi også var godt med fysisk. Vi tør have bolden og i det hele taget så det rigtig fint ud. Der var stor fremgang fra sidst og der begynder at tegne sig et godt billede. Så det var en rigtig god test for os og vi tager mange gode ting med videre i vores arbejde. Jeg synes nok at 3-0 var lige i overkanten og set fra vores synspunkt, så var alt andet end resultatet godkendt, runder Zinck af inden der skal ses frem mod næste træningskamp, som er fredag d. 13. marts i Skovbakken.

Der var flot fremmøde på Ingstrup Stadion, selvom den kolde vind susede om ørerne.


En hårdt kæmpet fight gav lidt knubs undervejs. Her er det Ehlers på sidelinjen.

...og her er Søren Astrup, som spillede en god kamp, i græsset.

Christopher Leth kom ind i 2. halvleg og gav hjørringgenserne problemer med sine hurtige og direkte løb mod baglinjen.