Facebook

Godkendt 2-2 kamp i Viborg

Christian_Overby.jpg
12-03-2011

(Foto: Christian Overby var tilbage i vante omgivelser i Viborg - Og kvitterede med én scoring)

 

Viborg FF   -   Blokhus FC   2-2   (1-1)

1-0 Babajide Ogunbiyi  3. min

1-1 Christian Overby  20. min

1-2 Kasper Stiller  56. min

2-2 Jesper Kjærulff  68. min  (Str.)

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Micky Malling, Malthe Nygaard, Mads Severinsen, Christian Overby

Angreb: Jeppe Østenkær, Nickolaj Thomsen

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FCs mandskab leverede igen en god indsats, da holdet fik uafgjort 2-2 i Viborg. Med til historien hører at Blokhus FC førte kampen 2-1, inden Viborg fik foræret et straffespark af dagens dommer. For at få øje på sådan et straffespark, skal man have mere end grønne briller på, for der var mere tale om svanens død af Viborgs anfører Nicolai Melchiorsen, end noget der var i nærheden af ulovligt. - Det var en om´er til dagens dommer, som dog heller ikke skal beskyldes for at være fejlfri. Det er fodbold og hvad der sker, men gudskelov handlede kampen jo heller ikke om point.

 

BFC startede op af bakke - bagud efter 3 minutter

 

Kampens start var alt andet end god for BFC, der kunne se Viborgs monster af en centerforsvar, Babajide Ogunbiyi, bringe hjemmeholdet foran efter 3. minutter, i en situation hvor bolden skulle være clearet langt inden.

Viborgs dødbolde skabte generelt store problemer over for defensiven, for målscoren Babajide Ogunbiyi fik nærmest BFCs fyrtårn Andreas Damgaard til at se helt lille ud. Det er ikke noget "Air Force One" oplever så ofte, så han havde en stor opgave i dag - Hvilket de fleste forsvarer uden tvivl får.

Blokhus FC kom mere og mere med i kampen, og efter 20 minutter udlignede Christian Overby ved bagerste stolpe, da han med det kolde højreben, hamrede bolden forbi den tildigere Jetsmark-keeper Kristian Kirk i Viborg målet.

 

BFC i momentum lige efter pausen

 

Pausen havde gjort godt for "Den Blå Bølge", den havde mere spil efter pausen, og i sekvenser fik udfordret Viborgs defensiv. Nickolaj Thomsen havde flere nærkampe, ligesom også Jeppe Østenkær havde det samme - I så hård en grad, at han måtte køles ned med is på foden efterfølgende.

Blokhus FC kom foran 2-1 i det 56. minut, da Kasper Stiller pludselig stod helt alene bagerst i feltet, og nemt kunne spark BFC foran. Assisten stod Viborgs Marc Dal Hende for, og det blev han belønnet for, med en udskiftning 2 minutter senere.

Viborg havde bolden rigtig meget, og spillede utroligt meget rundt. Men når de kom til den sidste trejde-del af banen, så blev der ofte sat en stopper for angrebene, af en velfungerende defensiv hos BFC.

Men med 20 minutter igen, så dommeren så det som ingen andre gjorde: Et straffespark! - Hvilket en stedvis latter blandt publikum, tydeligt forklarede. Her stod de fleste og lignede spørgsmålstegn???...

Viborg scorede fra pletten til 2-2, og levede derefter op igen.

Viborg havde mod slutningen også et godt gennembrud i feltet, hvor René Bech var væk fra stregen. Kevin Mensahs dribling udenom om målmanden var udemærket, mens hans afslutning manglede saft og kraft, og aldrig var farlig. En forsvar dækkede klogt målet, og kunne enkelt ekspedere bolden ud af feltet.

 

En tynd trup imponerede - Mens de skadede spillere så på

 

De mange skader fik ikke i dag, den store betydning for kampen. Men på sigt er det langt fra en god situation for Cheftræner Søren Kusk, der dog kunne glæde sig over at se de medvirkende i dag, leverer varen langt hen af vejen.

Peter Tranberg og Ziad Nassar var begge vidner til dagens kamp, og sidstnævnte kunne melde og god fremgang på skadesfronten, mens anfører Tranberg, er et mere åbent spørgsmål.

Blokhus FC skal officielt starte turnering om point næste weekend, hvor FC Djursland venter på udebane. Vejrguderne bestemmer dog i sidste ende om kampen bliver til noget, hvilket vi følger nøje her på blokhusfc.dk