Facebook

Godkendt indsats og et point til U19

Kristian_Vestergaard_Nielsen.jpg
13-09-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 spillede torsdag aften 1-1 i Mesterrækken mod Gug Boldklub. I aften gælder det 4. runde i pokalturnerineng.

- Det er en noget mærkelig smag, jeg har i munden efter kampen mod Gug.  Et point er ok, men omvendt bør og skal vi vinde i Gug, lød den efterfølgende vurdering af Blokhus FC U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen, som trods det uafgjorte resultatet godkender indsatsen.

- Vi spiller en godkendt kamp, og tilspiller os de chancer, der skal til for at vinde kampen, men den sidste skarphed var ikke med os. Gug er et meget definsivt spillende hold, og lever kun på omstillinger og dødbolde. Hele tiden 11 mand bag bolden og helst på egen banehalvdel.  Vi har vel bolden i 80 % af tiden og finder især i 1. halvleg mange gode løsninger for at lukke op for et meget kompakt Gug hold, men vi formår ikke at få bolden sparket i mål.

I aften tirsdag kl. 18.00 venter der U19 en ny opgave. Denne gang i pokaltuneringen, hvor Blokhus FC i 4. runde møder Team Østvendsyssel i Dronninglund.

Truppen mod Gug Boldklub:
Christoffer Sand, Thomas Kok, Kenneth Møller, Jacob V. Nielsen, Mads Rosengren, Andreas Laursen, Thomas Albæk, Søren Reese, Aske McKernan, Peter Eriksen, Chr. Poulsen, Jonas KC, Simon Blond og Chr. Guldager.

Christian Poulsen var kampens enlige målscorer for Blokhus FC.