Facebook

Godt spil, action, 1 point og fortsat ubesejret

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
11-04-2015

Af Thomas Jansen

Efter en tidlig Kolding IF scoring så det længe ud til Jammerbugt FC lørdag skulle se forårets første nederlag i øjnene.


Men i en intens og særdeles seværdig fodboldkamp, viste de blåblusede, som på dagen dog spillede i udebanedresset, at de ikke er sådan at slå ud. Kampen skulle dog helt hen i sit sidste minut inden det lykkedes Jammerbugt FC at indhente den føring værterne fra Kolding havde taget allerede i kampens syvende minut.

Jammerbugt FC startede ellers kampen ganske godt, men alligevel var det Kolding IF som kort inde i kampen bragte sig i front 1-0, da en Kolding mand dukkede op ved bageste stolpe og kunne sende bolden i nettet. Herefter overtog værterne stille og roligt initiativet, men med et kvarter tilbage af 1. halvleg begyndte Jammerbugt FC så småt at begynde at svare igen. Det blev dog ikke til nogen udligning i de første 45 minutter, så efter pausen satte jagten for alvor ind.

- Vi lægger fint ud i 1. halvleg og slutter den også godt af, men derimellem er det Kolding IF der sidder på det. Efter pausen synes jeg til gengæld, vi tager teten og presser gevaldigt på for et mål. Kolding bliver derimod farlige på omstillingerne, så det bliver en kamp med stor intensitet og dramatik, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som til kampen var uden sine faste startere Nickolaj Jonstrup, Jan Rasmussen og Martin Pedersen.

Netop dramatik var omkring et par situationer i 2. halvleg. Kolding IF fik således tilkendt et straffespark, men brændte. Til gengæld scorede Jammerbugt FC, men trods det, at de blå jublede over at bolden havde krydset stregen, så blev målet annulleret, da dommerteamet mente dette ikke var tilfældet. Også overlæggeren afviste Jammerbugt FC undervejs, men det slog ikke nordjyderne ud. De blev ved at arbejde og tro på tingene, og dette blev fuldt fortjent belønnet kort før tid, da Sead Gavranovic fra kanten af feltet lod bolden hoppe en gang, mens han ud af øjenkrogen så at Kolding keeperen havde forladt sin målstreg. Sead reagerede og loppede flot bolden over Kolding keeperen til 1-1. Kampens slutresultat, og alt i alt nok et meget fair udfald af en kamp, hvor begge hold ikke bare ville være med, de ville også vinde.

- Der var masser af godt spil, masser af dygtige offensive spillere og gode målmandspræstationer i begge ender. Kampen var fyldt med tempo, action og godt spil fra begge hold. Så alt i alt en rigtig god fodboldkamp og i sidste ende et ok resultat, lød den endelige dom fra Jammerbugt FC cheftræneren, som kan glæde sig over det ene point og en status som ubesejret i foråret.

Jammerbugt FC fastholder sin 3. plads i tabellen og mon ikke den sene udligning har sikret at selvtilliden og den gode moral er intakt når Middelfart gæster Sparekassen Vendsyssel Arena i næste runde lørdag d. 18. april kl. 13.00.

Kolding IF – Jammerbugt FC: 1-1 (1-0)
07’ 1-0 Justice John Erhenede
89’ 1-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC