Facebook

Godt spil og sejre for begge talenthold

13d588d8604aa110c712f6ba8cf79e39.JPG
U19 træner Tommy Pedersen.
25-05-2014

Af Thomas Jansen

I weekenden spillede både Jammerbugt FC U17 og U19 på hjemmebane, og begge mandskaber fik fuldt udbytte af anstrengelserne.

Fredag aften vandt Jammerbugt FC U17 3-0 over Frederikshavn fI i Mesterrække 2, mens Jammerbugt FC U19 i Mesterrække 1 lørdag formiddag sendte Skive IK hjem med et nederlag på hele 6-1. Det var derfor også et par tilfredse talenttrænere der kunne gøre status ved weekendens udgang.

- Vi spiller en meget god kamp, hvor der reelt kun er spænding de første 20 minutter. Derefter sidder vi på det hele. Vi kommer hurtigt foran 2-0, men derefter laver vi en stor fejl, som koster et reduceringsmål. Efter Skive er kommet på 2-1, sætter vi os dog fuldstændig på kampen og spiller en super kamp og ender med en sikker 6-1 sejr, refererede U19 træner Tommy Pedersen efter storsejren, der udløste velfortjente roser til spillerne.

- Der er stor ros til drengene. Ikke mindst for den super 2. halvleg vi spiller, fremhævede Tommy Pedersen.

Roser var der også til U17 talenterne, som ligeledes leverede en præstation af høj kvalitet. En præstation der bragte glæde hos U17 træner Martin Jensen.

- Vi spiller en af de bedste kampe hidtil i denne sæson. Vores spil er fremragende, vi flytter bolden flot fra side til side og den centrale midtbanen er i særklasse. Ligeledes er vores presspil godt, vores pasningsspil er mere end godkendt og alle har en god dag på bolden, opsummerer U17 træner Martin Jensen fra den solide sejr over Frederikshavn fI, hvor Jammerbugt FC fra start styrede begivenhederne.

- Vi har 80 % af spillet i de første 40 minutter og kommer foran 1-0 på mål af Kristian Knudsen efter ca. en halv time, fortæller Martin Jensen fra de første 45 minutter.

Føringen holdte frem til pausen, og i kampens sidste 45 minutter fortsatte de blåblusede U17 talenter de gode takter, og belønningen for det gode spil var ikke længe undervejs.

- Starten på 2. halvleg er rigtig god og vi scorer hurtigt til 2-0, da Kristian Knudsen igen sørger for målet. Han modtager bolden fra højre back, der efter et flot løb fra egen banehalvdel afdribler to til tre mand og sender bolden på flotteste vis op i venstre hjørne af målet, mens FfI målmanden var uden chance og kun kunne se bolden svæve ind bag ham, forklarer Martin Jensen, der efter udbygningen til en mere komfortabel føring, måtte se spildominansen aftage en smule.

 - Vi får et gult kort og kampen bliver derfor en lidt rodet affære, men trods det, scorer Rasmus Kragh med ni minutter tilbage af kampen alligevel målet til 3-0, efter han modtager en bold i dybden fra Jonas Bjørn. Vi falder desværre lidt sammen de sidste minutter af kampen, men trods det, er det bestemt alligevel en af de bedst spillede kampe i denne sæson, slutter Martin Jensen, som nu skal forberede sine U17 spillere til en tur til Vejgaard Boldklub i næste runde søndag d. 1. juni kl. 14.00, mens Tommy Pedersen og U19 skal op imod Hjørring IF på hjemmebane fredag d. 6. juni kl. 18.30.

Jammerbugt FC U19 er lige nu placeret på en andenplads i tabellen, mens U17 pt. indtager en position som nummer fire.


U17 træner Martin Jensen