Facebook

Good luck to Quincy

flag.gif
06-01-2010

 

Af Torben Pedersen

Selvom klubben har lidt et stort tab ved Quincy Antipas´ afgang, er der trods alt også glæde at spore.

Det er for første gang i klubbens historie, lykkedes at sælge en spiller til et mandskab fra den bedste danske række. Det fortæller samtidig at der var tale en om god invistering, da Blokhus FC i sin tid valgte at skrive kontrakt med angriberen.

Quincy Antipas har været en stor angrebsfaktor i Blokhus FC, og bliver svær at erstatte. Men troen på klubbens øvrige angribere er dog stadig indtakt.

(Foto: HB Køge)

Med salget af Quincy Antipas er der samtidig indgået et spændende samarbejde HB Køge og Blokhus FC imellem, som bliver særdeles spændende at følge fremover.

Quincy Antipas har aldrig lagt skjul på at Blokhus FC var et springbræt til noget størrer, og han er derfor lykkelig over skiftet til et SAS-Liga hold:

 - Jeg er meget glad for at komme til HB Køge. Det er en stor chance for mig til at videreudvikle mig til næste niveau. Jeg er klar til at give alt og hjælpe holdet. Første gang jeg var i klubben var meget positivt. Alle var meget imødekommende, og det var også en væsentlig grund til at jeg ønskede at komme tilbage på permanent basis, fortæller Quincy til HB Køges hjemmeside og fortsætter:

 - Jeg vil dog ikke glemme at takke Blokhus FC. Jeg ser nemlig tilbage med stor taknemmelighed på min tid i Blokhus, og at de ville hjælpe mig videre, er meget stort gjort, siger den zimbabwianske angriber i forbindelse med kontraktunderskrivelsen.

Herfra skal lyde en stor tak for indsatsen i Blokhus FC, og alt muligt held og lykke hos HB Køge.