Facebook

Hård første test i vente

Bo_Zinck_forlaenger_2013.jpg
Bo Zinck er klar til igen at dirigere tropperne fra sidelinjen når det lørdag gælder Vendsyssel FF i forårets første prøvelse.
06-02-2014

Af Thomas Jansen

Der er lagt op til en svær første test inden det går løs i foråret når Jammerbugt FC lørdag prøver formen af mod Vendsyssel FF…

1. divisionsholdet har været igennem de første par testkampe, dog kun af 45 minutters varighed i forbindelse med en træningsturnering sidste weekend i Aarhus. Her blev det til et 0-1 nederlag mod Vejle Boldklub samt en 1-0 sejr over Skovbakken IK på et mål af den tidligere spiller i blåt, Christoffer Hansen. For den blå bølge er kampen mod Vendsyssel FF den første af i alt syv træningskampe inden der kommer point på spil lørdag d. 29. marts.

- Vi er stadig meget tidligt i vores forberedelsesforløb og er midt i en hård træningsuge, som står i fysikkens tegn. Det vil lørdagens træningskamp også gøre, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for opgøret mod Vendsyssel FF, og fortsætter;

- Det handler om, at vi skal ud og have banket noget rust af og vi skal ud og have nogle kilometer i benene. Derudover handler det om at undgå overbelastningsskader, mens kampen ligeledes er en god mulighed for at se nogle af vores prøvespillere an.

Selvom der lørdag vil være enkelte nye ansigter, der stikker op fra de blå Jammerbugt FC trøjer, så vil størstedelen være ganske velkendte for dem der var turen forbi Sparekassen Vendsyssel Arena i løbet af efteråret. Det er nemlig, med enkelte undtagelser, lykkedes at holde sammen på truppen, og det er ikke en uvæsentlig faktor for cheftræneren.

- Vi har størstedelen af vores trup intakt i forhold til sidste år og kan derfor gå ud og bygge videre på den udvikling vi har været i gang med. Det glæder mig utroligt meget, ligesom det glæder mig at vi bliver testet på højt niveau allerede i første træningskamp. Det er dejligt, understreger Bo Zinck, der som sin spillertrup glæder sig til at komme i gang med kampene.

- Vi har syv træningskampe, og skal i gear fra start. Vi glæder os.

Til de øvrige der glæder sig til at bolden og den blå bølge på ruller på ny, kan vi fortælle, at træningskampen mellem Jammerbugt FC og Vendsyssel FF fløjtes i gang lørdag d. 8. februar kl. 13.30 på Vendsyssel FF’s kunstgræsbane i Hjørring.