Facebook

Hårdt program i weekenden

7da529f31e5fdaa710c9255c9bd3c2de.jpg
23-03-2012

Denne weekend byder på både træning og testkamp for Blokhus FC's 1. divisionsmandskab. Her små to uger før forårspremieren er det nemlig blevet tid til at få de sidste detaljer på plads...

Spillertruppen er således mødt ind til træning fredag eftermiddag, hvorefter turen er gået til Feriecenter Nordsøen i Blokhus, hvor der overnattes denne weekend. Lørdag byder på formiddagstræning inden den kl. 14.15 står på testkamp mod Lindholm IF fra 2. division vest. Lørdag aften får spillerne til gengæld lov at tage en slapper og restituere i de wellness fasciliteter Feriecenter Nordsøen stiller til rådighed.

Kampen mod Lindholm IF bliver tiende testkamp i løbet af forårets lange opstart. I seneste test lykkedes det for drengene i blåt at holde nullet og hive en 1-0 sejr hjem efter en række målrige kampe. For Lindholm IF er det sidste test inden det går løs i 2. division vest, hvor der lægges hårdt ud mod FC Fyn.

Formen er ved at være på plads og nu skal de sidste taktiske elementer ligeledes til at fungere fuldt ud, så mon ikke lørdagen byder på en god fodboldkamp trods weekendens hårde program.

Blokhus FC - Lindholm IF lørdag d. 24. marts kl. 14.15.