Facebook

Hæderligt nederlag imod Randers

Simon_Enevoldsen_profil.jpg
11-09-2011

 

Blokhus FC   -   Randers FC   0-1  (0-1)

0-1 Ronnie Schwartz  12. min

 

Tilskuere: 893

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Marc Pedersen, Simon Rosenqvist

Midtbane: Jeppe Østenkær, Rasmus Østenkær, Peter Tranberg, Malthe Nygaard, Mads Severinsen

Angreb: Christoffer Hansen

 

På bænken: Andreas Larsen, Tobias Sand, Søren Reese, Casper Røjkjær, Ziad Nassar, Dustin Corea, Nickolaj Thomsen

 

Af Torben Pedersen

Randers FC var på forhånd er ordenlig mundfuld, for Søren Kusks drenge. Men set overordnet efter kampen, var det en flot fight og heroisk indsats spillerne leverede, i kampen imod overmagten.

I Blokhus FC er man selvfølgelig aldrig tilfredse efter et nederlag, og det er da forståeligt. Ligeledes oplevede vi i dag, lidt det samme scenarie, som da AB var gæster i 1. spillerunde. Vi manglede lige de sidste marginaler, for at en bold var strøget i kassen, og ville have udløst 1 point i dag, og 3 point mod AB.

Randers FC kom foran i det 12. minut, da Ronnie Schwartz lidt for nemt fik plads på kanten af feltet. Til gengæld skal det så også siges, at han ikke levnede Simon Enevoldsen mange chancer i målet, med sin afslutning, som både var præcis og hård, helt oppe i det lange hjørne. 

 

Skaderne er stadig markante

 

Selvom holdet defensivt leverede en flot diciplineret indsats imod Randers FC, kunne man stadig ikke undgå at, tænke på de navne der fortsat sidder udenfor med skader: Andreas Damgaard, Kasper Stiller og Christian Overby, er alle spillere der ville pynte en hel del.

Damgaard er den der er tættest på at vende retur i den trio, og måske sker det allerede onsdag aften, når holdet gæster Vejle Boldklub Kolding kl.19.00.

 

Enevoldsen imponerede igen mellem stængerne

 

Simon Enevoldsen fortsatte sine fine takter fra de forerige kampe, da han igen mod Randers brilierede med flere store aktioner. En af de største i 2. halvleg, hvor han faktisk selv, fejlede kort. En afslutning fra kanten af feltet bliver reddet, men han giver en farlig retur ud i venstreside af feltet.

Og imens Enevoldsen ligger delvist på græsset, kommer Lasse Rise stormende mod bolden, for at udnyttede det store tilbud, og ikke mindst helt tomme mål. Men bedst som den tidligere Lyngby-profil får afsluttet på kassen, kommer en flyvende Enevoldsen på tværs i målet, og redder hele situationen igen, hvilket næsten bragte de største klapsalver på Jetsmark Stadion i dag.

Og det var ikke kun publikum der bed mærke, i den store keeper indsats:

 - Vi kommer frem til mange chancer, men deres målmand Simon Enevoldsen står en flot kamp, siger målscoreren Ronnie Schwartz til Randers FCs hjemmeside.

 

Randers FC var bare bedst - Men....

 

Med en smule held til sidst, da Søren Kusk satser stort, kunne være have stjålet ét point. Men Randers FC var bare det stærkeste hold, og dominerede hele kampen igennem. Sejren kan der ikke pilles ved overhovedet. I Randers undre man sig sikkert blot over, hvorfor det kun blev netop 1-0, imod Blokhus FC.

Blokhus FCs næste to kampe er begge udekampe. Den første spilles allerede nu pp onsdag, når holdet spiller den udsatte kamp imod Vejle Boldklub Kolding. Den kamp fløjtes igang kl.19.00 på Jokri Park i Vejle. Og i den kommende weekend, går turen så til Sjælland, når Kusks tropper gæster Bo Henriksens Brønshøj Boldklub.