Facebook

Haucke holder hovedet højt

005-3_kopi_2.JPG
30-10-2015

Af Thomas Jansen

Der er kun to kampe tilbage dette efterår, men det er langt fra slut. Der er masser på spil og det er nu det afgøres hvad foråret byder på af udfordringer.

Jammerbugt FC kaptajn i kampen mod Thisted FC, Emil Haucke, er klar over det spidser til nu og han forventer en intens og spændende afslutning på efteråret. Ikke mindst efter nederlaget til Thisted FC i seneste runde. En sejr her kunne have givet en lille smule pusterum, men som tingene ser ud kan alt ske.

- Jeg syntes vi leverer en rigtig god indsats imod Thisted. Det gør vi i lange perioder i kampen. Vi får en fantastisk start, da Mark sparker os i front allerede få minutter inde i opgøret. Derudover får vi et straffespark, som, hvis vi havde scoret på det, havde knækket Thisted. De udviste frustrationer og vi havde dem egentlig i sækken allerede fra første fløjt. Desværre vender de så kampen allerede kort inde i første halvleg. Det er personlige fejl, som koster os dyrt, forklarer Emil Haucke, som langt hen ad vejen var tilfreds med indsatsen, men som også måtte se øjnene at den blå bølge rullede i mod vind, men Thisted var skarpe foran mål.

- Vi rejser os igen i anden halvleg, hvor jeg syntes vi får lagt et godt pres og spiller en god omgang fodbold. Vi holder bolden godt i egne rækker og egentlig har vi en lang periode, hvor Thisted ikke kommer over midten. Vi får korrekt underkendt et mål, hvor udligningen ellers lå i luften, men selv herefter formår vi at holde hovedet højt. Desværre knækker vi lidt til sidst, hvor vi, som sikkert også resten af stadion ser det, får en scoring imod os. Agger ligger i en klar offside og det lukker egentlig opgøret. Det spreder frustrationer på holdet, hvor både Martin P. og Nicklas lidt uheldigt, bliver ekstra tændte i situationen og bliver sendt tidligt i bad. Det er selvfølgelig et hårdt slag og det er måske lidt nogle frustrationer, som lige nu vidner om vores situation, hvor vinden absolut ikke blæser vores vej. Dog skal der også gives stor cadeau til Thisted, som kender deres besøgelsestid foran kassen og leverede en god og underholdende kamp, som de her lokalopgør er kendte for, fortæller Haucke med en blanding af ærgrelse og tro på tingene i stemmen.

Nu skal det hele afgøres i de to sidste kampe. Skal det blive top 4, skal der sejre på bordet. Det bliver en hård omgang, men der er tro på at det kan lykkes hos en engageret Emil Haucke.

- Chancerne for top fire er efter weekenden ikke blevet større. Vi har sat os selv i en situation, hvor vi ikke længere kan afgøre tingene selv. Vi er pisket til, at skulle vinde de to sidste kampe og håbe på, at Aarhus Fremad sætter point til, i hvert fald i én af deres sidste to kampe. Dog syntes jeg, at vi med to sejre i de seneste tre kampe, og med den præstation, som vi leverede mod Thisted, at det absolut er en opgave, som vi kan og skal løse. Vi er selvfølgelig uden tre faste startere på lørdag, men vi har en trup, hvor nye spillere må træde ind og tage ansvar og det er jeg sikker på, at de gør. Så jeg er fortrøstningsfuld og vi må holde hovederne kolde, når vi på lørdag træder ind over kridtstregerne. Vi skal levere en 100 % indsats, hvor de 3 point skal med hjem til Nordjylland, fremhæver den blå kaptajn, som forventer hård modstand lørdag.

- Det bliver en svær kamp i Odder. Det er altid et svært sted at spille, og de er et kompakt hold, som helst spiller på omstillinger. Det skal vi være meget opmærksomme på. Det bliver en kamp, hvor vi skal tage arbejdshandskerne på, for som jeg husker det, så er det ikke den bedste bane i 2. division. Det er en bane, som byder mere op til en hård fight end poleret fodbold og det må vi være klar på. Jeg ved Odder vil give os kamp til stregen, men jeg er sikker på, at når dommeren på lørdag fløjter af, så er det os, som har trukket det længste strå, slår Emil Haucke fast med en stålfast tro på at den blå bølge ruller med stor nok kraft til at de tre så afgørende point havner i Jammerbugt FC.

Emil Haucke fører tropperne ind på banen i Odder lørdag d. 31. oktober kl. 14.00.