Facebook

Haucke tilbage i den blå trøje

Haucke.jpg
Emil Haucke her i aktion sidst han tørnede ud for Jammerbugt FC.
16-12-2014

Af Thomas Jansen

Emil Haucke, som har haft fodboldstøvlerne lagt på køl for en stund, er nu tilbage og klar til igen at trække den blå trøje over hovedet.

Det var kombinationen af studie i Aarhus og bopæl i Aalborg, som gjorde udslaget, da Emil Haucke valgte at tage en pause fra fodbolden og Jammerbugt FC. Nu er studiet imidlertid flyttet til Aalborg og derfor kan fodbold nu igen passes ind i hverdagen, og det glæder både Emil Haucke og Jammerbugt FC.

- Jeg savner at spille fodbold og jeg savner drengene i klubben rigtig meget. Så jeg glæder mig meget til gensynet, fremhæver Emil Haucke indledningsvis, mens Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck også ser frem til gensynet med midtstopperen.

- Først og fremmest er det et positivt tegn for klubben, at Emil vælger at komme tilbage. Det viser vi har skabt et godt sted at være. Vi ser frem til at byde ham velkommen tilbage og så skal vi have ham tilbage på niveau oven på sådan en pause. Men Emil er stærk og fylder meget i duelspillet, så han skal nok finde sig tilrette på banen igen. Også uden for banen er Emil en god fyr med et stort humør, så jeg er glad for at han nu er tilbage, fortæller en tilfreds Zinck.

Fodboldpausen er med starten af det nye år således slut for Emil Haucke, og selvom den seneste tid har budt på meget godt, så ser han frem til at komme i gang igen.

- Siden jeg sidst var i den blå trøje har jeg, sideløbende med mit studie, arbejdet med to skønne drenge, som lider af DMD. Det har været rigtig givende. Derudover har jeg haft en masse ekstra fritid, som har givet mig mulighed for, at bruge en masse kvalitetstid med min familie, venner og kæreste, fortæller den nu tilbagevendte Jammerbugt FC forsvarsspiller, hvis genfundne fokus på fodbolden nu gør sit indhug i den ekstra fritid, men det bekymrer ikke Emil Haucke, som er ivrig efter at komme i gang igen.

- Jeg føler mig i rigtig fin form, dog mangler der lidt timing, men rent fysisk føler jeg mig godt rustet til at starte igen, og jeg er meget sulten for at spille. Jeg har savnet fodbolden. Det seneste år har gjort mig godt, idet jeg har fået lov til, at savne det hele, forklarer Emil Haucke, som gerne går ind og tager ansvar med det samme.

- Mine forventninger er, at jeg hurtigst muligt skal tilbage på holdet og bidrage. Jeg skal ind og være styrmand, som tager ansvar og prøver at løfte de andre samt mig selv til, at præstere på vores højeste niveau.

Og hvad niveauet angår, så har Emil Haucke også sine klare forventninger til hvor han og Jammerbugt FC bør være i det kommende og meget afgørende forår.

- Det handler først og fremmest om at undgå nedrykning, da der jo er mange hold i år, som lider den skæbne. Jeg har dog en stor tro på og en forventning om, at vi ikke kommer i spil til nedrykning, da jeg mener, at vi har kvaliteter og spillermateriale i truppen, som gør, at vi må hænge på i subtoppen og ende så højt i tabellen som muligt. Oprykning bliver nok ikke et tema i denne sæson, da både Marienlyst og Næstved allerede nu ser ud til, at være stukket af i toppen, erkender Emil Haucke og ser frem til at blive genforenet med resten af Jammerbugt FC mandskabet i starten af det nye år.