Facebook

Henning Pedersen: Ren defensiv katastrofe kamp!

Henning P oplæg 2.jpg
25-05-2009

 

Af Torben Pedersen

EFTERLYSNING: Vi efterlyser Disciplin, disciplin, disciplin....

Dybt skuffet og rystet kunne Henning Pedersen efter et par dages ro, fortælle om de pinlige omstændigheder i Brabrand i weekenden:

 - Det var en ren katastrofe-kamp defensivt. Det er fuldstændig umuligt at være et tophold, når man lukker så mange mål ind. Det må vi simpelthen lære. Det var mangel på så meget disciplin i sådan en grad, og vores 2. halvleg er helt utilgivelig, fortæller Henning Pedersen og fortsætter:

 - Jeg syntes vi spillede en okay 1. halvleg, men alligevel giver 2 mål væk, og dribler på kanten af eget felt ved det tredje mål, og det er meget uacceptabelt. Vi havde snakket om at de er gode til at lægge et pres, og så dribler vi i eget felt alligevel, fortæller en skuffet cheftræner til hjemmesiden.

 - Brabrand bringer jo intet i 1.halvleg, hvis man ser bort fra målene. Mens vi selv har kæmpe chancer for at komme foran, og dermed spille under vores præmisser. Vi har virkeligt noget at arbejde med, og vi har som bekendt en kamp allerede torsdag, som bare skal vindes.

Torsdag kl.19.00 på Jetsmark Stadion kommer Randers FC´s reserver forbi i en kamp om liv og død for Blokhus FC. Tabes kampen er sæsonen slut, og det skal der arbejdes med ved træningen:

 - Vi skal vise at vi er et hold, og ikke kun individuelle spillere. Vi fik et vink med en vognstang mod Brabrand hvilket er dybt skuffende. Vi har haft chancen nogle gange til at øge forspringet, men har ikke formået at slå til, fortæller Henning Pedersen.

Torsdag aften spiller Brabrand samtidig med Blokhus FC ude mod FC Fyn der kan sikre oprykning til 1.division med en sejr, men den kamp betyder intet for Henning Pedersen:

 - Vi skal tænke på os selv. Selvfølgelig er det godt hvis FC Fyn kan drille Brabrand, men det kan samtidig også være fuldstændig ligegyldig hvis vi ikke selv kan slå Randers.

 - Jeg tror på at chancen for at tage 2. pladsen stadig er til stede, men det kræver at vi vinder de resterende kampe, så skal det også nok lykkedes, slutter Henning Pedersen der nu kan tilrettelægge aftenens træning, hvor også Blokhus FC´s U21-mandskab spiller hjemme mod Aalborg KFUM kl.19.00.