Facebook

Henning P: Typisk premierekamp - Men rigtig god indstilling

RFC - BFC HP Opvarmning.jpg
21-03-2010

(Foto: Henning Pedersen (I midten) var glad for premieren, og ikke mindst de 3 point)

 

Af Torben Pedersen

Statistikken var ikke til at tage fejl af, inden opgøret i Varde. Blokhus FC havde ikke vundet på vestkysten i lang tid, men det blev der ændret på denne gang.

 - "Statistikker er kun til for at brydes", sagde Henning Pedersen optimisk som optakt til kampen, og det viste sig at holde stik. Blokhus FC sejrede og holdte samtidig nullet, hvilket i sig selv er en stor tilfredsstillelse.

 - Det vigtigste i dag er at vi får 3 point, og ikke lukker nogle mål ind. Vi arbejder hårdt og fighter hele vejen igennem. Og vi er nu kommet godt fra start, og det er vigtigt for foråret, sagde Henning Pedersen efter kampen og fortsatte:

 - Vi har haft nogle alvorlige udfordringer over vinteren, og giver i dag debut til 5 spillere, og det kræver altså en hel del. Men nu er Andreas Damgaard så ude mod AGF pga. karantæne, og det må vi jo løse i den kommende uge, forsikrer Cheftræneren.

Kampen i Varde blev spillet på en fin græsbane, og det var meget vigtigt ifølge Henning Pedersen:

 - At komme på rigtigt græs betyder alt. Derfor ligger fokus også på at få afviklet næste hjemmekamp på græs, og ikke kunstgræs. Men banerne er jo lidt knoldede på denne årstid, og det må vi bare leve med. Derfor var det også vigtigt vi havde den gode indstilling i Varde, som tilfældet var. Man kan sagtens sige, at det var mere god indstilling, end god fodbold, fortæller Henning Pedersen.