Facebook

Henning Pedersen: Vi kan klare modgang nu - og vinde kampene

Henning P oplæg 1.jpg
29-03-2009

(Foto: Henning Pedersen med kampoplæg i VIP-loungen inden OB kampen.)

Fight og vilje stråler ud af spillerne, der vil vinde for enhver pris. Troen på tingene er som forandret over vinteren. Noget der i den grad glæder cheftræner Henning Pedersen:

 - Vi viser en super god moral igen i dag mod Ikast. Vi styrer kampen men kommer alligevel bagud på et dumt mål til 1-0, men formår at vende tingene og hente de 3 point, siger Henning Pedersen til hjemmesiden.

Bagud i de to første kampe. Nu er det vel ikke noget der skal til og ske hver gang??

 - Nej det håber jeg da ikke. Men holdet fik vist at de kan klare modgang, og vinde kampene. Det er en utrolig vigtig faktor syntes jeg.

I efteråret kunne tingene godt se lidt håbløse ud i modgang, men nu er det som om spillerne ikke lader sig røre af det. Hvad er det sket i løbet af vinteren??

 - Spillerne tror på tingene nu. Vi er stærkere både fysisk og mentalt end vi nogensinde har været før. Holdet arbejder hårdere og tættere sammen, og der tror at træningslejren i Spanien har betydet ufatteligt meget i den sammenhæng.

 - Men nu glæder vi os over de 3 point, og på mandag begynder vi med glæde at se frem til søndagens topopgør mod FC Fyn, slutter Henning Pedersen.