Facebook

Henning Pedersen: Jeg forventer point mod Svendborg

Henning P oplæg 2.jpg
25-04-2009

 

Af Torben Pedersen

En dybt skuffende indsats i sidste weekends hjemmekamp mod Hobro skal revancheres mod FC Svendborg, hvor holdet skal bevise overfor hinanden at man kan finde sit normale niveau igen.

Ingen tvivl om at det bliver svært på Høje bøge Stadion, men alligevel melder Henning Pedersen klart ud om kravet fra kampen på Fyn:

 - Jeg forventer vi får point mod Svendborg. Vi skal kunne se hinanden i øjnene efter kampen dernede, og sige at vi ydede en optimal indsats, siger cheftræneren til hjemmesiden.

Blokhus FC har aldirg tabt til FC Svendborg, men det skal absolut ikke forventes at blive en nem opgave på sydfyn:

 - I princippet er alle kampe svære. Men den her kamp er absolut heller ikke nem. Men kan vi spille på vores normale niveau, og få lukket ned for Svendborgs dødbolde, så kan vi også vinde i Svendborg, fortæller Henning Pedersen.

Især dødboldene er FC Svendborg uhyggeligt farlige på. Så alt der hedder billige indkast og hjørnespark, skal reduceres kraftigt inden opgøret søndag kl.15.00.

FC Svendborg fik i sidste weekend deres topscorer Jesper Rasmussen med igen efter en længere skadepause, og han scorede en enkelt gang i 3-0 sejren over OB´s reserver. Fynboerne er et hold med selvtillid for tiden, og som kun er 3 point efter Blokhus FC i den tætte topstrid.

Hos Blokhus FC er Per Gade fortsat ude med ryg-problemer, og det forventes stadig der går en rum tid inden han er på banen igen.

De sidste to skadede spillere Kim Jensen og Michael Pedersen har ligeledes lange udsigter til spilletid. Michael Pedersen er netop blevet opereret, og skal nu have anklen i gips i 6 uger, inden han kan påbegynde genoptræningen.