Facebook

Henning Pedersen: Moral og Vinder-mentalitet helt i top

Henning P pause.jpg
02-04-2010

(Foto: Henning Pedersen kunne se sine spillere yde endnu en god fight)

 

Af Torben Pedersen

Det var lidt af en karusseltur som Blokhus FC var igennem skærtorsdag mod Otterup, men til sidst viste drengene et af holdets største plusser, nemlig vindermentalitet og moral.

Bagud 1-0 hurtigt i kampen på noget der ikke kunne beskrives hvor dårligt det var, hvorefter man udlignede og bragte sig på 2-1. For alligevel til sidst at se Otterup næsten sjæle ét point. Men alligevel sluttede det fynske eventyr godt, takket være Jeppe Østenkærs sene scoring til 2-3.

Cheftræneren og co. måtte meget igennem i Otterup, inden man havde hentet de 3 point. Og Henning Pedersen var påny imponeret over sit holds moral og attityde:

 - Vi viser vi vil vinde, og ikke nøjes med uafgjort. Vi styrede kampen i lange perioder, og havde et hav af muligheder hvor der kun manglede en lille berøring hver gang. Nogle gange tænke vi sku: Hvordan kan det lade sig gøre?, fortæller Henning Pedersen på hjemturen fra Fyn.

 - Vi har jo et markant overtag i kampen, selvom det tog os 20 minutter at komme i gang. Det var meget svære betingelser dernede, med en meget fedtet og leret bane, som ikke mindst var meget knoldet. Og det regnede stort set hele kampen. Men forholdene var ens for begge hold, og vi skulle lige finde os til rette.

 - Otterup kommer jo lynhurtigt foran, på noget være sløseri fra vores side. Deres mand får lov at bringe bolden over en halv banehalvdel, og dernæst scorer. Der snorksov vi mildest talt. Men vi kommer igang efter godt 20 minutter og sidder på tingene derfra, fortæller Cheftræneren.

Trods holdets store overtag, lykkedes det alligevel Otterup næsten at nuppe 1 point mod slutningen, og det ville langt fra have været fortjent, selvom de havde deres chancer:

 - De har faktisk to friløbere i kampen, men Brian Ulstrup redder fantastisk begge gange. Det var langt fra samme defensiv som de seneste kamp vi så, men omvendt har Jeppe Østenkær også en friløber ved stillingen 1-2, og kan dermed lukke kampen for os. Men istedet løber de ned og udligner lige efter, på en lang tilfældig bold, som altid vil komme på sådanne baner.

Men Jeppe Østenkær tog revanche få minutter senere og sendte alle 3 point mod Nordjylland 1 minut før tid, til stor glæde naturligvis hos Henning Pedersen:

 - Vi vinder fortjent, og viser ikke mindst moral og fight igen i dag. Det er jeg meget tilfreds med, og humøret i truppen er selvfølgelig helt i top nu. Vi er om nogen klar til topkamp på mandag mod Hobro, slutter Cheftræneren.