Facebook

Henning Pedersen: Vi er bare ikke gode nok i felterne

Henning P oplæg.jpg
02-06-2009

 

Af Torben Pedersen

En ukoncentreret start kostede igen Blokhus FC point. Esbjerg formåede at score efter blot 1 minut, og begge indkasserede mål til vestjyderne betegnes af cheftræneren som rene foræringer:

 - Vi er overhovedet ikke klar fra start. De scorer allerede i det første minut, og så er det op af bakke fra start igen. Ved begge målene er vi folk i feltet, og målene de scorer er ikke noget vi kan ændre rent taktisk. Det er rene foræringer, lød det frustreret fra Henning Pedersen.

 - Vi er bare ikke gode nok i felterne for tiden. Så simpelt kan det faktisk siges. Vi giver alt for mange og lette chancer væk, og samtidig kan vi overhovedet ikke ramme målet i den anden ende, fortalte thyboen der nu kun har 2 kampe tilbage i spidsen for Blokhus FC:

 - Der er ingen af os der ønsker at slutte på denne måde, og der kræves derfor stort arbejde forude, inden vi møder Næsby på søndag, siger cheftræneren, der dog kunne glæde sig over at spillet fungerede langt bedre i 2. halvleg, og at chancerne blev skabt på samlebånd:

 - Indtil der mangler 10 minutter, sidder vi fuldstændig på et træt Esbjerg hold. Det er ren envejstrafik, og det er derfor meget frustrerende at vi ikke kan udnytte nogle af de mange chancer vi skaber i dag.

 - Vi skaber jo alle muligheder for os selv i 2. halvleg, og styrer kampen fuldstændig. De får selvfølgelig nogle kontra angreb mod slutningen fordi vi satser en masse fremad, men skarpheden i felterne og selvtilliden hos holdet er åbentbart helt væk for tiden. Havde dette været i efteråret havde vi scoret på alt det rørte sig i feltet, siger Henning Pedersen.

Tirsdag aften er der igen træning, mens en lille flok spillere sendes i kamp for U-21 holdet, der spiller semi-finale ude imod Åbyhøj kl.19.00.