Facebook

Henrik Larsen efter aflysning: Vi kunne have vundet

Lyn og torden.jpg
09-08-2009

 

Af Torben Pedersen

 

Der var fuld forståelse for dommer Henrik Overgaards slutfløjt i opgøret mellem Tjørring og Blokhus FC, da uvejret satte ind i det midt/vestjyske:

Cheftræner Henrik Larsen

 - Ja vi var alle enige om at udsætte tingene, for vi ville ikke løbe nogen form for risiko ved at forsætte, fortalte Henrik Larsen til hjemmesiden.

Kampen var ellers startet på den mest optimale måde for Henrik Larsens tropper, da Nickolaj Thomsen havde bragt BFC foran i det første minut:

 - Vi satte os godt på opgøret fra starten af kampen, og kommer hurtigt foran 1-0. Men der var selvfølgelig nogle premiere-nerver som der altid vil være i sådanne kampe.

 - Men jeg syntes godt vi kunne have udnyttet vores pasningsspil noget mere, idet vi fik meget plads. Og jeg er ikke i tvivl om at vi ville kunne vinde opgøret, men sådan skulle det altså ikke blive i denne omgang, sluttede Henrik Larsen.

Blokhus FC kan nu se frem mod forhåbentligt 90 minutter +, når holdet allerede tirsdag aften gæster NUBI i landspokalen på banerne i Nørre Uttrup. Kampen fløjtes her igang kl.18.30.