Facebook

Henrik Larsen: Vi er videre, og det var det vigtigste

NUBI - Blokhus FC 3.jpg
11-08-2009

 

Af Torben Pedersen

Mange havde snakket stor-sejr og alt muligt andet, inden pokalkampen i NUBI. Blokhus FC havde alt at tabe i opgøret mod Serie 2 holdet, men Cheftræner Henrik Larsen stillede med mange "Nye" i startformationen:

Cheftræner Henrik Larsen

 - jeg ville have nogle i kamp i dag, som jeg ikke får mulighed for at se så meget ellers. Vi skulle naturligvis vinde kampen, men det kunne vi også med de folk der spillede, fortæller Henrik Larsen til hjemmesiden.

 - I turneringen bliver der ikke plads til eksperimenter, og derfor var der flere der skulle have fuld spilletid idag i en betydningsfuld kamp.

 - René Bech, Daniel Seehausen, Brian Larsen og Kim Jensen var nogle af de nye i startopstillingen, og jeg syntes de gjorde det godt. Det var meget vigtigt at de fik god spilletid i dag. Og så fik Søren Vangsted en godkendt debut i angrebet da han kom ind.

Udover Søren Vangsteds debut for Blokhus FC´s divisionshold, fik Kim Jensen jo faktisk også debut i den lyseblå trøje. Kim Jensen har efterhånden været i klubben i to år, efter sin ankomst fra Holstebro. Men han har haft to alvorlige knæskader som han har kæmpet hårdt med. Og skønt var det nu endeligt, at få set arbejdshesten få sin officielle debut for klubben.