Facebook

Henrik Larsen: Vi var bedst langt hen af vejen

spil i firkant.jpg
25-07-2009

 

Af Torben Pedersen

Hele ugen igennem har Henrik Larsen forsøgt at stramme defensiven i Blokhus FC, og efter 90 minutter mod Brabrand, må man sige at det fungerede efter hensigten:

 - Alt det defensive vi har arbejdet med fungerede næsten, og det er selvom vi må rokerer om i forsvaret da Malthe Guldager udgår. Derudover manglede Torben Andersen ligeledes, men afløserne gjorde det rigtig fint. Andreas Damgaard og Brian Larsen centralt fungerede godt sammen, fortæller Henrik Larsen efter kampen.

 - Brabrand kom stormende fra start og med højt pres, og vi blev presset og stresset til at sparke langt, hvilket ikke var en del af planen. Så det lå ikke lige i kortene at vi skulle bringe os i front, men det var jo dejligt.

 - Langt hen af vejen i dag syntes jeg vi er det bedste hold. 2. halvleg bliver noget chancefattig, selvom de har et par forsøg efter dødbolde på hovedstød. Men Nickolaj Thomsen har jo også et par friløbere som han også skulle have scoret på. Men jeg er meget til freds med indsatsen i dag, og nu må vi se frem mod næste opgave, og passe på de spillere der døjer med skader, slutter Henrik Larsen.

Med Malthe Guldagers skade, har Blokhus FC nu udover ham, også Torben Andersen og Kasper Stiller på skadeslisten. Desuden har en 4. forsvarsspiller også problemer, da Andreas Damgaard døjer med lysken.