Facebook

HIK og Jammerbugt FC delte

HIK_jubel_efter_JFC_scoring.jpg
Jammerbugt FC jubel efter den ene af to scoringer i 2-2 kampen mod HIK.
19-10-2013

Af Thomas Jansen

Der var på forhånd lagt op til et lige opgør, da Jammerbugt FC lørdag eftermiddag tog i mod HIK, og et lige opgør det blev det.

Således delte de to hold i porten efter en tæt fight, hvor der for alvor kom gang i scoringerne efter pausen. Efter de første 45 minutter var stillingen nemlig fortsat 0-0. Jammerbugt FC's Sead Gavranovic havde 1. halvlegs bedste forsøg efter en halv times spil, hvor et godt angreb blev afsluttet med et godt skud på mål.

Det blev dog ved 0-0 i pausen, men kort efter, blot små ti minutter inde i 2. halvleg bragte Sonny Jakobsen Jammerbugt FC i front. Det skete efter gode kombinationer med Sead Gavranovic, der sendte Sonny Jakobsen ind i feltet, hvor den knivskarpe angriber sendte bolden hårdt og præcist over i det lange hjørne. Det var femte kamp i træk Jammerbugt FC’ nummer 9 fandt vej til netmaskerne.

Jammerbugt FC virkede, på dette stadie af kampen, til at være i kontrol over begivenhederne, men pludselig blev kampen på et enkelt minut vendt på hovedet af to uheldige scoringer fra HIK. 1-2 stod det nu på måltavlen.

Det slog dog ikke Jammerbugt FC spillerne ud. De blev ved at arbejde for sagen og belønningen kom efter 70 minutter, hvor Sead Gavranovic skiftede rollen som oplægger ud med målscorer rollen. Denne gang tog Sead bolden ned i det lille felt og i samme bevægelse prikkede den i mål til udligningen 2-2.

3-2 målet kom tæt på i situationer, blandt andet sendte Nickolaj Thomsen et nærgående hovedstød mod mål kort efter udligningen, mens det i fjerde minuts overtid også var lige ved at lykkes at sikre de tre point. Det blev dog ved 2-2 og det ene point, da slutfløjtet lød efter en god Jammerbugt FC indsats, som måske burde have givet et par point mere.

Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck kunne da heller ikke klage over indsatsen fra sine spillere, selvom også han havde håbet på mere.

- Det var en god fodboldkamp på højt niveau de to hold leverede. Jeg synes dog vi skulle have vundet den i sidste ende. Vi bliver ved at trykke et HIK-hold, som har spillet flere hold ud af banen denne sæson, forklarer Zinck, som ærgrer sig over måden sejren smuttede ud af hænderne på.

- På et enkelt minut vendes kampen totalt på hovedet. På en rigtig ærgerlig måde går vi fra at være foran til pludselig at være bagud. Men bortset fra det, så er jeg tilfreds. Vi lukkede dem godt ned og der var mange gode præstationer.

Efter mødet med det nye bekendtskab HIK, gælder det nu nedrykkerne fra 1.division, det suveræne tophold Skive IK i næste runde.

- HIK var et rigtig positivt bekendtskab både på og uden for banen, og de skal have ros med på vejen efter vores møde. Nu gælder det så Skive, og vi må se om ikke vi skal være første hold der slår dem i denne sæson, siger Bo Zinck med på tro og håb i stemmen, velvidende at dette vel nok er sæsonens absolut sværeste test som venter på udebane nu på fredag d. 25. oktober kl. 19.00.

Jammerbugt FC – HIK: 2-2 (0-0)

54’ 1-0 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
63’ 1-1 Oliver Hansen, HIK
65’ 1-2 Oliver Hansen, HIK
70’ 2-2 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC

Tilskuertal: 182