Facebook

Hils på Casper Nordström

Casper_Nordstrom_-_profil.jpg
08-08-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Blokhusfc.dk retter den kommende tid fokus på klubbens nye spillere, så vi alle kan lære vores nye drenge lidt bedre at kende – første mand er Casper Nordström.

Casper bliver som de andre blandt andet spurgt ind til sine styrker, og hvad han ser frem til i den nye sæson. Inden sæsonens første hjemmekamp mod Kjellerup vil vi ligeledes sætte fokus på Daniel Moth.

Navn: Casper Faldborg Nordström
Position: Centralt forsvar
Alder: 23 år
Tidligere klubber: Aalborg Chang, AaB og Thisted FC
Trøjenummer: 15

Hvad laver du ved siden af fodbolden?
Fodbold og generelt sport har altid været en af mine store interesser, og jeg er glad for at kunne studere på Aalborg Universitet og læse Idræt, nu hvor det er noget som jeg i forvejen går meget op i.  Derudover læser jeg også psykologi. 

Hvor er du opvokset og hvor startede du i sin tid med at spille fodbold?
Jeg er fra Aalborg, hvor jeg har spillet for henholdsvis Aalborg Chang og AaB, inden jeg de seneste tre år har spillet for Thisted FC.

Hvad er dine personlige styrker og svagheder og hvordan vil du beskrive dig selv som fodboldspiller?
Puha, jamen det må vel være, at mine primære styrker selvfølgelig ligger i det defensive som forsvarsspiller, hvor en af mine styrker nok er, at jeg er forudseende i mit spil og god i pasningerne frem ad banen.

Hvad ser du mest frem til ved den nye sæson?
Man er vel meget spændt på at se hvordan vi udvikler os, specielt når man også kommer som ny i klubben. Derudover er vi jo mange nye spillere, og det bliver spændende at følge udviklingen gennem sæsonen. Det bliver også spændende i forhold til det at få en ny træner, og generelt bliver det en meget spændende sæson, hvor der selvfølgelig vil være nogle ubesvarede spørgsmål, i det at vi er et relativt ungt hold, der også vil blive bedre des mere vi spiller sammen.

Det var alt hvad vi havde for denne gang, men følg med igen på fredag, hvor vi sætter fokus på den tidligere AaB’er Daniel Moth.