Facebook

Højt humør, hårdt arbejde og hurtige pasninger i vente lørdag

168478aece1d9c44fbeff93c6b811fea.jpg
17-10-2014

Af Thomas Jansen

Slutfløjtet i Kolding sidste weekend udløste stor forløsning hos Jammerbugt FC mandskabet. Måltavlen viste nemlig 2-1 til de blåblusede.

Det resultatet gav Jammerbugt FC en tiltrængt sejr. En sejr der var blevet jagtet i mere end 500 spillede minutter. Det var nemlig i sjette forsøg det lykkedes, og selvom spillerne i hele perioden har holdt hovedet højt, gjorde sejren at også humøret nu er højt. Det skal gerne blive endnu højere lørdag, hvor Jammerbugt FC hjemme møder Næsby i sæsonens 11. runde.

- Med sejren i Kolding sidste weekend, fik vi ikke bare de tre point. Vi fik også løftet humøret i truppen. Fem kampe uden sejr oplever vi heldigvis ikke ofte. Det er noget som sætter holdets mentalitet på prøve. Jeg vil dog skynde mig at slå fast, at jeg har været meget tilfreds med hvordan spillerne har grebet udfordringen an. De har holdt fast i troen på vi ville komme tilbage og har fortsat det hårde arbejde i hver eneste kamp. Men sejre er bare bedre for selvtillid og humør, og derfor er vi glade for igen at være på vinderkurs, slår Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck fast inden endnu en sejr skal jagtes lørdag eftermiddag.

Skal det lykkes kræver det dog endnu engang hårdt arbejde. Det plejer således at være nogle både tætte og underholdende kampe, når de to mandskaber tørner sammen. Statistikken afslører samtidig, at det oftest er hjemmeholdet, som i de indbyrdes kampe, trækker det længste strå. Lad os håbe den trend fortsætter.

- Forhåbentlig kan vi fortsætte i vindersporet lørdag, men det bliver endnu en svær prøvelse. Næsby er et af rækkens bedst spillende fodboldhold. De er teknisk meget stærke og er eksperter i at praktisere pasningsspillet med masser af pasninger langs jorden. Det er en spillestil Næsby har fastholdt i mange år og de er derfor rigtig dygtige til den, forklarer Bo Zinck og fortsætter;

- Derfor vil vi formentlig også skulle arbejde mere defensivt lørdag end vi ellers er vant til. Det er et af de parametre vi er opmærksomme på, men vi vil også gå ud og forsøge at spille vores eget spil, og gøre livet surt for Næsby. Vi skal forsøge at holde fast i bolden og få vores gæster ud at løbe.

Med to hold, som begge er gode i pasningsspillet og som hellere angriber end forsvarer, kan der være en god fodboldoplevelse i vente. Om den bliver bedst for værterne eller gæsterne er vi meget klogere på lørdag sidst på eftermiddag, men Bo Zinck har sit bud på udfaldet.

- Næsby er som sagt et godt hold, som vi har respekt for, og det bliver en udfordring. Men hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena går vi som altid efter sejren. Vi er tilbage på vindersporet og er klar til at fastholde kursen. Jeg tror det kan blive en rigtig god fodboldkamp og jeg glæder mig.

Vi håber flere, ligesom Jammerbugt FC mandskabet, ser frem til lørdagens fodbolddyst, så vi kan få mange på stadion og ride med på den blå bølge når Jammerbugt FC – Næsby fløjtes i gang lørdag d. 18. oktober kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.