Facebook

Holdet er klar til første hjemmekamp - Damgaard er ude med karantæne

Damgaard.jpg
26-03-2010

(Foto: Andreas Damgaard er i karantæne mod AGF)

 

Af Torben Pedersen

Rygterne er mange om hvilken trup AGF stiller med på Bane 2, lørdag eftermiddag mod Blokhus FC. Alt lige fra sportschefen Brian Steen Nielsen og Jesper Sørensen, der begge var med i forrige weekend mod Tjørring, til seneste mulige comeback-mulighed, nemlig den tidligere Superliga Topscorer Thomas Thorninger.

Uden tvivl vil det blive spændende at se, om hvad der ankommer til anlægget i Jetsmark, og om de er ligeså skarpe som mod Tjørring, der blev banket hele 5-0 i Aarhus.

Som omtalt er Andreas Damgaard ikke til rådighed pga. karantæne, hvilket giver Henning Pedersen nye panderynker omkring det centrale forsvar. Kasper Stiller er allerede blevet "Omskolet" i træningskampene til at spille derinde, hvilket han har gjort så godt, at man skulle tro hans fremtid lå der.

Bobo Niambele har ligeledes lagt centralt med Kasper Stiller i den bagerste kæde i træningskampene, og det bliver spændende at se hvad Cheftræner Henning Pedersen denne gang hiver frem fra hatten.

Lars Mynderup har døjet med baglåret den seneste tid, og hans status er uafklaret til lørdag. Flere afløsere kan dog sagtens dække højre backen, hvis ikke Mynde bliver klar. Det kunne eksempelvis være den nye mand Martin Winther, der kunne spille pladsen.

Spørgsmålene er mange inden hjemme-premieren, men banen skulle være klar, og ikke mindst jævn, efter kommunen har kørt på den og gjort den plan få dage før kampen.

Vi glæder os til kampen, og der er kampstart kl.15.00 på Bane 2.