Facebook

Holdgaard sætter fokus på civil karriere

Holdgaard sætter fokus på civil karriere.jpg
08-02-2010

Af Thomas Jansen

Grundet forhold omkring Søren Holdgaards civile karriere, stopper den tidligere superligaspiller nu i Blokhus FC.

Søren Holdgaard, som er bosiddende i Randers, har sideløbende med fodboldkarrieren fulgt en række kurser på en gartnerskole og har som resultat heraf nu fået tilbudt en læreplads på Djursland. Både klub og spiller har ønsket at finde en løsning, der forener fodboldkarrieren i Blokhus FC med lærepladsen på Djursland, men dette har desværre ikke har været praktisk muligt.

Blokhus FC’s sportsdirektør Ole Nielsen så gerne den solide defensivspiller fortsætte i klubben, men har også forståelse for at Søren Holdgaard og fodboldspillere generelt er nødt til også at tænke på livet uden for kridtstregerne.

- Vi er selvfølgelig meget ærgerlige over at skulle miste Søren, men må også respektere, at spillerne har et liv uden for fodbolden og derfor selvfølgelig gerne vil sikre fremtiden. Af den grund vil vi som klub heller ikke stå i vejen for Søren, som nu har fået denne mulighed, fortæller Ole Nielsen.

Den 30-årige Søren Holdgaard selv er også ærgerlig over at skulle forlade Blokhus FC, hvor han var faldet godt til, men forklarer, at fodboldspillere mere end tidligere skal sikre sig, at have noget at falde tilbage på når der ikke længere står fodboldspiller på visitkortet.

- Jeg ville gerne, at jeg kunne lægge fokus på både læreplads og Blokhus FC, men rent praktisk ville det blive problematisk. Jeg er en person, som giver mig 100 % og derfor hverken vil eller kan jeg gøre noget halvt. Det er både af hensyn til mig selv, men også klubben, som skal have tak for at lade mig forfølge denne mulighed, lyder det fra Søren Holdgaard, som tilføjer;

- Det er ikke nemt at finde en læreplads, som tiderne er lige nu, og derfor er dette også en god chance, som jeg gerne vil gribe. Det betyder at lærepladsen nu bliver min førsteprioritet og derfor må jeg også indstille mig på at skulle spille fodbold på et lavere niveau.

Søren Holdgaards afgang betyder, at Blokhus FC nu har fuld gang i arbejdet med at finde en passende afløser inden forårssæsonen sparkes i gang lørdag d. 20. marts.

Blokhus FC ønsker Søren held og lykke fremover.