Facebook

Holm håber på meget mere

HolmProfil.png
15-05-2016

Af Thomas Jansen

De seneste to kampe har unge Kasper Holm stået mellem stængerne som Jammerbugt FC’s sidste skanse, og det har han gjort godt.

Det er blevet en sejr og et nederlag i de to kampe, hvor Kasper har vist fin form, og han har nydt at få chancen.

- Det er selvfølgelig en utrolig følelse lige pludseligt at være en del af start-11’ren. Det kom meget pludseligt, og jeg følte det meget overvældende. Men jeg tager det som en kæmpe oplevelse og nyder hver kamp, jeg får på førsteholdet. Derudover har det været en rigtig stor støtte, at både Martin P og de andre spillere har vist mig stor tillid, forklarer den unge Jammerbugt FC keeper. Han ser frem til resten af foråret, hvor han håber at gøre målmandsposten sin egen – også i det lange løb.

Mit mål for resten af sæsonen er, at forblive en fast del af start-11’ren. Det kræver dog en del tilvænning, når man pludselig går fra at spille seriefodbold, til nu at spille divisionsfodbold. Vigtigst af alt, så er det selvfølgelig et mål for mig, at holde et højt bundniveau og forhåbentligt være med til at redde point for holdet.

Selvom Kasper Holm har nydt at spille sine divisionskampe, så var han ikke tilfreds med udfaldet i sin anden kamp, der endte med et hjemmebane nederlag til Næsby i onsdags.

- Jeg mener at resultatet af kampen ender med at være utroligt misvisende. Vi har styr på Næsby gennem hele kampen, og de skaber ikke en reel chance. De scorer på to heldige dødbolde, som vi ikke får clearet og det ender desværre med at lukke kampen til deres fordel. Vi presser meget på til sidst, og de slutter af med at lave et kontramål. Vi har mange chancer både i 1. og 2. halvleg, men formår desværre ikke at omsætte dem til mål, forklarer Kasper Holm, der gerne ser et anderledes udfald når det gælder Holbæk 2. Pinsedag.

- Den næste kamp bliver utroligt vigtig for os, og vores placering i tabellen. Jeg forventer, at vi tager alle tre point med hjem fra Holbæk, men det kræver, at vi arbejder lige så hårdt, som vi har gjort i de to forgående kampe. Turen ville blive noget sjovere hjem fra København, hvis vi kan tage alle tre point.

Jammerbugt FC tager kampen op mod Holbæk mandag d. 16. maj kl. 15.00.