Facebook

Hovedpræmie udtrukket

Sol_og_strand_og_holte_vinlager-1.jpg
20-12-2013

Så er det dagen, hvor vi runder vores målaktie konkurrence af, og vi har således fundet vinderen af vores hovedpræmie. Men som ugens øvrige dage, har vi også fundet to yderligere vindere i vores udtrækning. Disse to vindere er præsenteret nedenfor.

Vinder:             Inge Lise Nielsen, Pandrup, kort nr. 173
Præmie:           Vingave fra Holte Vinlager Aalborg

Vinder:             Kurt Hall, Pandrup, kort nr. 89
Præmie:           Vingave fra Holte Vinlager Aalborg

Vi ønsker de to vindere tillykke!

Som sagt har vi også fundet vinderen af hovedpræmien fra Sol og Strand Feriehusudlejning. Denne vinder er fundet blandt de 12. Mænd, som har gættet det rigtige antal mål scoret af Jammerbugt FC i 2. division vest i efteråret 2013. Her scorede Jammerbugt FC i alt 28 mål, og det var der flere 12. Mænd, som havde været dygtige at forudsige.

Vi har derfor i dag, fredag d. 20. december, foretaget lodtrækningen blandt disse, og den heldige vinder er præsenteret nedenfor.

Vinder: Erik Arne Olsen, Blokhus, kort nr. 111
Præmie: Gavekort til Sol og Strand Feriehusudlejning, værdi kr. 2.500,-

Vi ønsker Erik Arne et stort tillykke med hovedpræmien og runder denne målaktie konkurrence af med at sende alle med målaktier en stor tak for opbakningen til Jammerbugt FC – det betyder rigtig meget! Vi håber I vil fortsætte opbakningen i det nye år.

Der skal også lyde en tak til Holte Vinlager for bidraget til konkurrencen, samt ikke mindst til Sol og Strand Feriehusudlejning for at have sponsoreret den flotte hovedpræmie.