Facebook

Husker du de syv fuldtræffere?

baef69a442c90f94d4aa9491b2f7b476.jpg
Nickolaj Thomsen har tidligere været flyvende mod Rishøj. Lad os håbe på en fuldtræffer eller to lørdag også.
04-04-2014

Af Thomas Jansen

Når det lørdag gælder topkamp mod Rishøj på udebane er der en svær opgave i sigte, men kigger man lidt tilbage, er der gode minder at hente.

Ikke den seneste dyst, for der tabte Jammerbugt FC 2-0 til sjællænderne. Men lidt længere  tilbage i sæsonen 2010/11 tog de blåblusede to sejre over Rishøj. Den ene med 4-1 og den anden, som har efterladt et markant aftryk, blev vundet hele 7-1 på hjemmebane. Her kom især Jammerbugt FC anføre Nickolaj Thomsen i fokus, og hvis ikke du husker de syv fuldtræffere, så genopfrisker topscorer Thomsen formentlig gerne din hukommelse

- For mig personligt har Rishøj været et godt bekendtskab. Jeg mindes at vi vandt 4-1 ude, hvor jeg scorede to mål, og så er der ikke mindst de syv mål i hjemmekampen. Det er noget jeg vil mindes resten af livet. Der er nok ikke mange der for alvor kan leve op til klicheen "alt jeg rørte ved, gik ind". Men til trods for mine nordjyske rødder, vil jeg tillade mig at sige - jeg kender følelsen når alt lykkes, mindes Nickolaj Thomsen forud for endnu et møde med det sjællandske divisionshold. En kamp, hvor scenariet formentlig bliver anderledes.

- Vi forventer en kamp, hvor Rishøj vil være mest på bolden og er pisket til at vinde. Skal de hente Skive på 1.pladsen, er de tvunget frem på banen. Det kan forhåbentligt give os nogle muligheder frem i banen, forudser den efterhånden rutinerede angriber i erkendelse af, at historien fra 2011 næppe gentager sig lørdag. Men mindre kan også gøre i en af sæsonens absolut sværeste kampe.

Læs mere om cheftræner Bo Zincks syn på kampen her.

Kampen fløjtes i gang lørdag d. 5. april kl. 15.00.

Genopfrisk hukommelsen

Thomsens syv mål sendte klubben og ikke mindst målscoren selv på landets læber. Genkald nogle af de mange medieindslag nedenfor.

Nordjyske: http://nordjyske.dk/nyheder/blokhus-angriber-i-historieboegerne/f07f4bda-c85a-4c74-841a-0f663f5c4934/4/1513

Jyllands Posten: http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/ECE4557746/jysk-angriber-amok-syv-mal-i-samme-kamp/

Politikken: http://politiken.dk/sport/fodbold/ECE1268994/angriber-netter-syv-gange-i-samme-kamp/